ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bachelor-Simon om känslorna för Bonde-Lina – så är relationen idag

28 jan, 2022 
Bachelot-Simon Lindström i grön t-shirt. Bonde söker fru-Lina Larsson i blå- och vitrandig skjorta.
Bachelor-Simon och Bonde söker fru-Lina var två storfavoriter under kärleksrealityåret 2021.
Sanningen är att de två profilerna har ett förflutet tillsammans... men hur är relationen idag?
Få svaret här!
Annons
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021Brand logo
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

Simon Lindström, 30, och Lina Larsson, 27, vet båda vad det innebär att söka kärleken offentligt genom deras medverkan i de populära tv-programmen Bachelor 2021 respektive Bonde söker fru 2021.

Simon var nämligen en av två ungkarlar som delade ut rosor till förväntansfulla kärlekssökande tjejer i förra årets upplaga av Bachelor. Sista rosen gav han till den sprudlande Elvira Svensson, 23. Paret gick däremot skilda vägar efter sista avsnittet sänts.

Här fick Elvira Simons sista ros i Bachelor 2021.
Här fick Elvira Simons sista ros i Bachelor 2021.

Lina dejtade mjölkbonden Filip Nilsson, 27, i den dramatiska upplösningen av Bonde söker fru 2021. Filip valde Lina i slutvalet, men paret gick skilda vägar innan sista avsnittet sändes på tv.

Annons
Här skålar Filip och Lina under en romantisk weekend, efter det att Filip valt Lina i slutvalet av Bonde söker fru 2021.
Här skålar Filip och Lina under en romantisk weekend, efter det att Filip valt Lina i slutvalet av Bonde söker fru 2021.

Bachelor-Simons koppling till Bonde söker fru-Lina: ”Dejtade”

Men faktum är att dessa två profiler, som vunnit svenska folkets hjärtan i jakten på kärleken, har mer gemensamt än bara reality-tv... De har faktiskt dejtat varandra en gång i tiden.

Så vad tyckte Simon om ex-flickvännens kärleksresa med mjölkbonden Filip?

– Ska jag vara ärlig så har jag inte hunnit kolla. Man har haft fullt upp med sitt. Men jag blev jätteglad av att höra det. Hon förtjänar verkligen att hitta någon, säger han till Hänt i en intervju.

– Jag hoppades på henne, men jag är säker på att hon hittar kärleken på annat håll. Förhoppningsvis har väl någon sett henne i programmet och fått upp ögonen för henne, säger Simon som hyllar Linas modiga medverkan i programmet.

Annons

Så är deras relation idag

Fanns det något uns av känslor som väcktes till liv på nytt när Simon såg ex-flickvännen på tv?

– Vi är väldigt gamla ex. Det var väldigt längesedan vi dejtade. Känslorna är passerade om man säger så, förklarar Simon för oss.

– Vi har ingen kontakt nu. De gånger man stöter på henne på stan är det ju kul att se att hon mår bra, avslutar han.

FOTO: TV3, TV4

Annons