Aviciis familj i öppet brev: “Tack för allt stöd”

Tim Avicii Bergling har gått bort och nu uttalar sig hans föräldrar Anki Lidén och Klas Bergling om sonens bortgång
I fredags påträffades världsstjärnan Tim "Avicii" Bergling död i Muskat, Oman och sorgen har varit obeskrivlig, inte minst för hans familj. Nu tackar de för allt stöd i ett öppet brev.
Annons

Det var i fredags kväll som beskedet om att svenska världsstjärnan Tim “Avicii” Bergling somnat in endast 28 år gammal. Stjärnan befann sig i Muskat, Oman när han avled, det var hans presskontakt Ebba Lindqvist som lämnade det tragiska beskedet.

Annons

“Det är med stor sorg vi måste meddela att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, är död. Han befann sig i Muskat, Oman och påträffades död under fredag eftermiddag lokal tid”, skrev hon i uttalandet.

Tim berörde hela världen med sin musik, men också med sin personlighet, för det har han hyllats konstant efter hans bortgång. Över hela världen har hans musik spelats i olika former och flera tysta minuter har hållits för honom. Världen har förlorat en stjärna och det är en sorg. Men den sorg som hans familj och nära nu går igenom går inte ens att föreställa sig. Nu tackar Tims föräldrar Anki Lidén och Klas Bergling för allt stöd i denna mörka tid via ett öppet brev som publicerats via presskontakten Ebba Lindqvist:

“Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar”, skriver de i brevet.

Annons

Att Tims musik framkallade starka känslor är ingen hemlighet och att världen älskade det han gjorde, hans passion, det är hans familj tacksamma för. Men de är även tacksamma för alla hyllningar som gjorts världen över.

“Tack för de initiativ som tagits för att hedra Tim, som samlingen på Sergels torg, kyrkklockor som spelat hans musik och tysta minuter runt om i världen. Med kärlek, familjen.”, avslutar de.

Tims äldre bror Anton Körberg uttalade sig redan i helgen och tackade för allt stöd han fått i denna tuffa tid.

“Tack till alla fantastiska människor runt omkring mig för era fina ord i en tuff tid. Ni är underbara. Jag älskar er!”, skrev Anton på sin Facebook i helgen.

Familjen är tacksamma för all kärlek som sprids, men deras sorg är enorm nu och de meddelar att de inte kommer göra fler uttalanden kring Tims bortgång och ber om att fä sörja i fred.

Annons
 FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…