LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Artistens kritik mot kollegan efter händelsen i Så mycket bättre

05 nov, 2022 
Flera tolkningar i Så mycket bättre har gett nytt liv till gamla hits.
Nu kommer artisten med kritik mot kollegan i programmet – efter händelsen.
Annons
TOPP & FLOPP – Så mycket bättreBrand logo
TOPP & FLOPP – Så mycket bättre

Programmet där artister tolkar varandras låtar är tillbaka med en 13:e säsong i ordningen – Så mycket bättre.

Formatet har genomgått en del förändringar genom åren men grundkonceptet är detsamma. Flera kända artister samlas i en villa på Gotland där de gör sina egna tolkningar på välkända låtar.

Tidigare var det samma sju deltagare genom hela säsongen som hade en varsin dag då allt fokus låg på avsnittets huvudperson. Men så är inte längre fallet. Nu gästar flera under säsongens gång och de personliga dagarna är helt slopade. Detta gör att flera får möjlighet att medverka i programmet varje säsong.

Men Så mycket bättre bjuder på mycket mer än bara sång och musik – tittaren får ta del av samtal som både berör och leder till skratt.

Artisterna som gör comeback i årets säsong

Under lördagen är det dags för det tredje avsnittet i ordningen och här gör ingen mindre än Darin Zanyar, 35, comeback. Han var nämligen med i programmet för tio år sedan där han gjorde riktig succé med sina tolkningar som än idag associeras med Så mycket bättre.

Annons

Utöver Darin får tittaren bland annat se Olle Jönsson, Daniela Rathana, Molly Hammar och Måns Zelmerlöw. Se alla artister här!

Ännu en artist som gör comeback är sångaren Albin Lee Meldau, 34, som var med i programmet för fyra år sedan. Det var under sin medverkan som Albin fick sitt riktigt stora genombrott.

Artistens kritik mot kollegan i Så mycket bättre

Flera av tolkningarna genom åren har minst sagt blåst liv i gamla hits. När artisten Little Jinder medverkade 2019 gjorde hon en tolkning av Carolas superhit Säg mig vart du står.

Men en kort tid därpå gav Carola ut låten på nytt med en helt annan sångerska – nämligen Zara Larsson. Detta var något som stack lite i ögonen på Little Jinder. När hon gästade Halv tre med Lotta Bromé på Mix Megapol kom de in på ämnet.

Madeleine Kihlman som vikarierar för Lotta Bromé börjar med att säga att hon måste imponerat på Carola med sin tolkning.

– Jasså? Det vet jag inte, hon gick ju och gjorde den med Zara Larsson, svarar Little Jinder.

Hon fortsätter att fråga om hon haft någon kontakt med Carola angående detta.

- Absolut Inte! Jag vill helst inte beröra det, det känns så jäkla sjukt. I slutändan så ger det ju bara min version mer streams, så på ett sätt är det ju whatever. Men jag kan ju tycka att det är lite fräckt, absolut, säger Little Jinder.

FOTO: TV4

Annons