LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det får tittarna inte se i Älskar, älskar inte – Annika avslöjar

20 jan, 2023 
Tony och Annika
Älskar, älskar inte har precis avslutat sin tredje säsong i ordningen.
Nu kan Tonys bonusmamma Annika avslöja en detalj som tittarna inte får se i tv.
– Fruktansvärt, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”Brand logo
Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”

Tony och Cristy är ett av paren som tittaren har fått följa genom alla säsonger av Älskar, älskar inte. Tony är från Sverige och träffade sin stora kärlek Cristy när han var på en semesterresa i Filippinerna. När han väl var hemma i Sverige igen berättade hon att hon var gravid.

I den tredje säsongen var Annika och hennes väninna med på resan ner till Filippinerna och i en intervju med Hänt berättar hon att upplevelsen inte alls var som den såg ut som på tv.

Det får tittarna inte se i Älskar, älskar inte: ”Fruktansvärt

Annika berättar att hon fick en chock när hon anlände till stället där Cristys föräldrar bodde – hon kunde inte förstå att folk kunde bo på det sättet. Samtidigt menar hon att det inte alls såg lika illa ut för tv-tittarna.

Annons

– Och när vi sen kom hem till Cristys mamma och pappa där de bodde då kom en chock. Jag trodde inte att folk kunde ha det på det viset. Det trodde jag inte. Fruktansvärt att se, berättar Annika och fortsätter:

– Både jag och min väninna sa det “det är konstigt att man inte ser hur det ser ut”. Folket levde i misär. Men att djuren också levde i misär, det var inte mycket bättre.

Hon menar samtidigt att det var nyttigt att se och att hon lämnade stället en erfarenhet rikare.

– Det var verkligen fruktansvärt att se. Man kan inte förställa sig att folk kan bo på det viset, men de är ju inte vana vid något annat. Men jag sa det när jag gick därifrån att jag var en erfarenhet rikare.

Annika drabbades av sjukdom i Filippinerna

Resan till Filippinerna slutade dessutom i ren och skär katastrof då Annika drabbades av kristallsjukan. Det gjorde att hon blev sängliggandes de sista dagarna och tvingades byta hotell.

Men väl hemma i Sverige var det inte över utan hon drabbades av ytterliga fyra anfall. Det gick så långt att hon tvingades lägga ner sin firma.

– Jag hade det under den sista tiden i Filippinerna och sen fick jag fyra anfall när jag kom hem. Sen fick jag bältros, det var som att de bara avlöste varandra. Sen fick jag gallsten så det har varit så jäkla mycket. Det är så konstiga sjukdomar, berättar Annika för Hänt.

FOTO: Discovery+

Annons