ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar inte Annika tvingas sluta – talar ut om sjukdomen

19 jan, 2023 
Tony och Annika i Älskar, älskar inte
Tonys bonusmamma Annika var med på resan till Filippinerna i Älskar, älskar inte.
Väl där drabbades hon av en fruktansvärd sjukdom och fick flera anfall när hon kom hem till Sverige.
Det gick till den graden att hon tvingades lägga ner sitt bolag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejerBrand logo
Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejer

Det populära programmet Älskar, älskar inte där man får följa relationer som sträcker sig mellan landsgränserna är inne på sin tredje säsong i ordningen.

Ett av paren som synts till i alla tre säsonger är Tony från Sverige och Cristy från Filippinerna. Någon som också varit med en hel del är Tonys bonusmamma Annika som blivit omtyckt av tittarna.

Hon har speciellt utmärkt sig genom sina åsikter om att hon inte tror att Tony är pappa till barnet som Cristy blev gravid med efter att paret hade träffats.

I den senaste säsongen åkte Annika med ner till Filippinerna – men resan slutade i katastrof. Hon drabbades nämligen av kristallsjukan och var sängliggandes de sista dagarna.

Drabbades av kristallsjukan – Annika om tuffa tiden

Väl hemma i Sverige var mardrömmen inte över. I en intervju med Hänt berättar hon att hon drabbades av ytterligare fyra anfall som hon beskriver som fruktansvärda.

Annons

– Jag hade det under den sista tiden i Filippinerna och sen fick jag fyra anfall när jag kom hem. Sen fick jag bältros, det var som att de bara avlöste varandra. Sen fick jag gallsten så det har varit så jäkla mycket. Det är så konstiga sjukdomar, berättar Annika för Hänt.

Annika beskriver anfallen som att hela världen snurrar och man kan varken gå, sitta eller ligga ner utan att må fruktansvärt dåligt.

– Det är ungefär som att du dricker ett helrör och inte kan gå på benen. Det är fruktansvärt och hela världen snurrar.

Tvingades lägga ner firman: ”Bara att ge upp

Sjukdomen fick stora konsekvenser och städfirman som Annika hade var hon tvungen att lägga ner – hon hade helt enkelt inte ork att fortsätta ha den kvar med tanke på sjukdomen vid tidpunkten.

– Jag fick lägga ner firman. Jag klarade inte av att köra firman längre. Så det var var bara att ge upp det, berättar Annika.

Hon var 65 år så några förödande konsekvenser fick det inte – men hon hade planerat att åtminstone fortsätta hålla igång firman något år till.

– Jag var ju 65 så det hade ju ingen betydelse egentligen. Men jag hade tänkt hålla på iallafall ett år till, men det blev ett tvärt slut. Jag fick säga upp allt för jag klarade inte det.

Idag mår hon lyckligtvis bra men säger att det finns risk att det kommer tillbaka i framtiden.

– Det kan ju komma igen, men nu mår jag bra så jag ska inte klaga.

FOTO: Discovery+

Annons