Anna Brolins chock efter nya bilden på doktor Mikael i Efter fem

Doktor Mikael Sandström, Anna Brolin

Den senaste tiden har det varit Anna Brolin som styrt skutan i Efter fem. Men när Henrik Alsterdal visar upp doktor Mikael i en helt ny tappning får Anna en rejäl chock.
– Avskräckande, säger hon i programmet.
Slå på ljud

Efter fem är TV4:s aktualitetsprogram som sänds på eftermiddagarna. I programmet bjuds tittarna på alltifrån nyheter till dagens snackisar och spännande intervjuer.

Sedan drygt två år tillbaka har det varit Tilde de Paula Eby, 48, som hållit i stafettpinnen. Men den senaste tiden har hon och Anna Brolin, 40, delat upp sändningarna. Vanligtvis brukar Anna ta slutet av veckan och Tilde brukar ta de första vardagarnas sändningar.

Men sedan snart två veckor tillbaka har Tilde lyst med sin frånvaro, något som tittarna har uppmärksammat.

”Hej! Jag är med er! Men en liten fråga. Var är Tilde de Paula? Jag har inte sett henne den här veckan”, skrev en tittare då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför försvann Tilde de Paula från Efter fem

Men Tilde brukar ibland fly till Spanien med familjen, till det lyxiga semester-boendet på Mallorca. I podcasten Tv-fabriken har Tilde tidigare berättat om köpet på den spanska paradis-ön.

– Vi har unnat oss den lyxen nu, när både jag och min man jobbar ganska mycket, att äntligen köpa vårt sommarställe. Vi har ju aldrig haft något sommarställe eller stuga och så, sa Tilde då.

LÄS MER: Martin Järborgs sjukdomsbesked efter frånvaron

Med tanke på att Tilde inte varit på plats i studion sedan veckan innan påsk har Anna fått styra skutan i Efter fem den senaste veckan och även den här veckan.

Anna Brolins chock efter bilden på doktor Mikael

I gårdagens avsnitt av eftermiddagsprogrammet fick Anna däremot en rejäl chock efter att ha sett en bild på doktor Mikael Sandström, 62. Det var efter att Henrik Alsterdal, 41, gått runt bland kollegorna och filmat dem som man fick se tv-doktorn i en helt ny tappning.

Det var nämligen så att Henrik använt sig av det populära Instagram-filtret "Pillow face", som gör att det ser ut som att man har gjort botox, fillers och alla möjliga skönhetsingrepp. Henrik visade upp hur bland andra kollegan Soraya Lavasani, 39, och maken Anders Pihlblad, 53, såg ut i filtret, men när han kom fram till doktor Mikael blev det en rejäl förändring.

– Jag tycker att ni är finare utan filter, säger Maximilian Artell, 29, i programmet, varpå Anna Brolin har en lite mer orolig syn på det hela.

– Nej men, avskräckande, får man väl ändå säga att det där filtret är, säger Anna.

Efter fem

Doktor Mikael i det nya filtret.

Foto: TV4

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Anna Brolins chock efter inslaget i Efter fem

LÄS OCKSÅ: Anna Brolins familjekamp med maken Jesper Rodhborns och barnen Lionel och Elton

SENASTE NYTT!