LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolin om kämpiga perioden – samtidigt som inspelningen av Farmen: ”Vraktillstånd”

22 jun, 2024 
Linn Seipel
anna brolin farmen
Anna Brolin håller just nu på att spela in nästa säsong av Farmen – samtidigt som hon är fortsatt bosatt i barack.
På sin Instagram beskriver programledaren sitt nuvarande tillstånd: ”Vrak”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutarBrand logo
Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutar

TV4-profilen Anna Brolin ser vi förutom i Efter fem flera gånger i veckan också som programledare för realityserien Farmen.

Inspelning för nästa säsong är i full gång och det verkar vara en ganska tuff process även denna gång. Efter förra inspelningsperioden berättade Anna att hon var helt slut, då hon tampats med motgångar i hemmet samtidigt.

Lägenheten som hon köpt drabbades nämligen av en rejäl vattenläcka i köket vilket tvingade henne och sönerna Lionel, 5, och Elton, 8, att flytta ut.

– Under inspelningen av Farmen bodde jag i en barack på en parkering i Skillingaryd. Baracken blev basen. Jag tvingades lösa boende dag för dag och kunde inte åka hem någon gång, sade hon tidigare i år till Amelia, och fortsatte:

– Jag var lite frustrerad och ganska trött, men allt är relativt. Dagligen rapporterar jag om fruktansvärt elände och sitter här och tycker det är svårt med en vattenläcka. För mig var det en jobbig känsla att inte ha ett hem, en fast punkt.

Annons

Anna Brolin bor fortfarande i barack – och spelar in nya säsongen av Farmen

Och ännu verkar hon inte ha fått komma hem. På sin Instagram lade Anna nyligen upp storys där hon hyllar en kollega i tv-produktionen – där man förstår att situationen ännu är kämpig för Anna.

”Hon som räddade mitt ass i fyra dagars vraktillstånd”, skriver hon till bilden som visar en kvinna som heter Ann. På nästa story skriver Anna fortsättningsvis:

”Och inte minst... ansvarig för att skapa lantlig TV-look på jetlaggad programledare.”

Annons
Det syns i alla fall inte på Anna att hon befinner sig i ett ”vraktillstånd”!

”Allt utfört i barackmiljö... som vanligt...”

Ropen inifrån tv-produktionerna

Exakt vad som utlöst detta vraktillstånd är oklart, Hänt har försökt nå Anna Brolin utan framgång. Men det verkar inte vara helt främmande i tv-branschen att man får räkna med långa och intensiva dagar under en inspelningsperiod. Även om vi i detta skede inte vet om så är fallet i Farmen.

Men det finns flera andra exempel. För inte länge sedan var det det nya programmet Race across the world Sverige, med Kristin Kaspersen i spetsen, som var i blåsväder. Där var det flera i produktionen som vittnade om oerhört slitsamma arbetsförhållanden.

Annons

– Det har gått från det extrema, alltså 18–19 timmarsjobbdagar och 3–4 timmars sömn på sin höjd, till 13–16-timmarsdagar. De har polerat skiten och den stinker lite mindre, men den stinker fortfarande väldigt mycket, sade exempelvis en anställd då till Aftonbladet.

FOTO: Instagram, TV4

Annons