LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolin visar upp nya bilderna inifrån lägenheten – efter tuffa bakslaget

09 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Efter att Anna Brolin drabbades av en kraftig vattenläcka i början på sommaren har hon varit utan bostad.
Nu visar hon upp bilderna inifrån lägenheten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

TV4-programledaren Anna Brolin har haft rejält otur med sin nyinköpta lägenhet. Allt började bra och i våras kunde hon glatt meddela att hon flyttat in i bostaden och sedan firade hon det hela med en stor inflyttningsfest.

Men strax därefter drabbades Anna av en rejäl vattenläcka i köket som innebar att hon var tvungen att hon var tvungen att riva ut delar av lägenheten. Bostaden skulle därmed bli obeboelig och programledaren tvingades flytta ut tillsammans med barnen.

Annons

”Vi kan kalla första bilden trött mamma söker kraft sista timmarna i just detta kök som absolut är älskvärt men även vattenskadat som nu måste rivas och torkas och ”de boende” bege sig till köksduglig ort ett par månader Sommaräventyret blev så att säga ännu liiiite mer äventyrligt.”, skrev Anna på Instagram då.

Anna Brolin tvingades bo i en barack

Tur i oturen var det att sommarens inspelning av Farmen skulle dra igång i ungefär samma veva. Anna tog då med sig barnen till Småland för att bosätta sig på inspelningsområdet och familjen flyttade in i en barack. Något som Anna kunde berätta för Hänt då:

”Vi brukar bo i våra baracker under inspelningsdagarna. Men lite trångt med två barn på minimal yta är det.”

Inspelningarna av Farmen pågick till den 20 augusti men när Anna medverkade i radioprogrammet P4 Extra – gästen, några dagar tidigare, kunde hon meddela att hon inte hade boendesituationen för hösten löst ännu. Då lägenheten fortfarande inte gick att bo i.

Annons

– Där är jag inte lika hoppfull, berättade hon då och fortsätta:

– Jag tror att jag kommer få lappa och laga lite med boende någon månad till. Men jag tänker inte på det just nu.

Anna Brolin visar upp nya bilderna inifrån lägenheten

Men nu verkar det faktiskt som att lägenheten börjar närma sig klar. På Instagram har Anna delat med sig av bilder inifrån bostaden.

Annons

FOTO:

Annons