LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolins bakslag – därför kan hon inte bo i sin lägenhet

14 aug, 2023 
Hanna Bolander
Anna Brolin
Anna Brolin bor i en barack för sommaren på grund av inspelningen av Farmen.
Men boendesituationen kommer lägligt.
Hon kan nämligen inte bo i sin lägenhet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Programledaren Anna Brolin befinner sig just nu i Småland för inspelningen av kommande säsongen av programmet Farmen. Inspelningsplatsen är likt tidigare år gården Skillingaryd.

Anna har tidigare delat med sig av att hon bor tillfälligt i en barack för sommaren i och med inspelningen, det berättade hon i programmet P4 extra.

– Men där vi bor, det kanske inte är lika idylliskt för vi bor på en grusparkering, vid en återvinningscentral. Mittemot en mataffär, vilket i o för sig är bra, i Skillingaryd – i byggbaracker. Så att det är ju inte ”Astrid Lindgrens värld” direkt, säger Anna brolin och skrattar.

Därför kan inte Anna Brolin bo i sin lägenhet

Men boendesituationen för inspelningen kom lägligt då hon inte har möjlighet att bo i sin lägenhet i och med en vattenläcka i hennes hem i Stockholm.

Annons

– Hemma i Stockholm så har jag en vattenläcka så jag kan inte bo i min lägenhet. Och jag har inget kök, så baracken det är ju min fasta punkt den här sommaren.

Hon berättar vidare att hon dock har en del krav för att klara av livet i baracken. Bland annat har hon tagit med sig en espressomaskin, en sodastream och en mixer för att göra smoothies.

Inspelningen av Farmen håller på till den 20 augusti. Vid det laget har programmet Efter Fem dragit igång igen för säsongen, så Annas plan efter inspelningen är att peta bort skiten under naglarna från sommaren i Småland och hoppa rakt in i studion igen.

Anna Brolins boendesituation i höst

Hon tror dock tyvärr inte att vattenläckan i lägenheten är fixad tills dess. Så boendesituationen när hon kommer hem är fortsatt oklar.

Annons

– Där är jag inte lika hoppfull, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att jag kommer få lappa och laga lite med boende någon månad till. Men jag tänker inte på det just nu.

Trots motgången med lägenheten och att hon för tillfället bor i en barack så håller hon humöret uppe.

– Jag kan klaga lite grann och tycka att de där vattenpölarna på parkeringen gärna hade fått bytas ut mot något schysst pool. Men det blir faktiskt en ganska fin sammanhållning och vi har det faktiskt väldigt trevligt och härligt, säger Anna i P4 Extra.

FOTO: TT

Annons