LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolin hemlös – tvingad att bo i en barack: ”Frustrerad”

04 mar, 2024 
I somras bodde Anna Brolin och barnen i en barack under tiden som hennes lägenhet renoverades. Nu berättar Anna om boendet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

TV4-programledaren Anna Brolin har inte haft det helt lätt med sin nyinköpta lägenhet. Kort efter att hon flyttade in drabbades Anna nämligen av en rejäl vattenläcka i köket som innebar att hon var tvungen att riva ut delar av lägenheten.

Under sommar-månaderna tvingades därmed Anna och hennes två söner Lionel, 5, och Elton, 8, att flytta ut. Familjen bodde i väntan bland annat i baracker under Annas inspelning av Farmen.

I en ny intervju med Amelia berättar nu programledaren om tiden i barackerna.

Anna Brolin om att inte kunna bo hemma med sönerna

Anna förstod tidigt att omfattningen på skadorna skulle ta tid att ordna upp.

– Allt var ruttet. Till slut var det helt kalt och man såg alla järnbalkar och 1800-talsmurbruket som kom fram. Det gick inte att vara i lägenheten, eftersom det luktade mögel och unket. Hela sommaren behövde golvet stå och torka, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jättejobbigt! Hade det bara varit jag hade jag nog kunnat flänga runt ett år utan att tycka att det var påfrestande, men nu har jag två barn som ska vara med överallt. Mycket packångest har det varit.

Anna Brolin bodde i barack: ”Tvingades lösa”

Lösningen blev att bo i en barack under en tid.

– Under inspelningen av ”Farmen” bodde jag i en barack på en parkering i Skillingaryd. Baracken blev basen. Jag tvingades lösa boende dag för dag och kunde inte åka hem någon gång, säger hon och fortsätter:

– Jag var lite frustrerad och ganska trött, men allt är relativt. Dagligen rapporterar jag om fruktansvärt elände och sitter här och tycker det är svårt med en vattenläcka. För mig var det en jobbig känsla att inte ha ett hem, en fast punkt. Sedan hade vi det toppen och fick se många ställen. Barnen fick många veckor med frukostbufféer i baracken och på hotell.

FOTO: TV4Play

Annons