Anna Brolin om komplexen – efter tittarnas kommentarer om utseendet

ANNA BROLIN TV4

TV4-profilen Anna Brolin har just nu fullt upp med inspelningen av den kommande säsongen av Farmen.
Men det finns en baksida med kameror och tv. Nu berättar programledaren som sina komplex.
– Jag vet inte om jag är superbra på att hantera det, säger hon i en intervju med Hälsoliv.

Anna Brolin, 41, har jobbat på TV4 i många år. Hon arbetar både med Efter fem och Nyhetsmorgon samt bevakar stora sport-evenemang, likt fotbolls-EM. När det kommer till privatlivet är Anna gift med Jesper Rodhborn och tillsammans har de två barn, Elton och Lionel.

Anna är just nu och spelar in Farmen 2021, som hon fick ta över efter det att Paolo Roberto fick sparken från TV4. Hon är dessutom programledare för Biggest loser och varit en del av TV4:s program Spårlöst. Anna Brolin har med andra ord många framgångar, men nu berättar hon om den tuffa baksidan av kändisskapet i en intervju med Hälsoliv.

”SÅ HET” Let's dance-deltagarnes ord om Filips nya bild

Anna Brolin om tittarnas vikthån

Anna, som är väldigt omtyckt av tittarna, har genom åren uttryckt att hon älskar sitt jobb på TV4. Jobbet innebär dels tidiga mornar, sena kvällar och helger. I en intervju med Amelia från tidigare i år berättade Anna om vikthånen och hatet hon regelbundet mottar. Programledaren beskrev att hon dagligen fått höra att hon är för tjock för att vara med på tv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Jag blir fortfarande förvånad över digniteten på elakheterna. Finns det ingen gräns? Jag får höra att jag är för fet för att vara med i tv efter nästan varenda sändning. ”Hur kan du ha på dig så kort och tajt kjol när du ser ut så?” Vad är det som triggar folk att skriva så?, berättade Anna Brolin till tidningen och fortsatte:

– Jag drar storlek 38, vilket torde anses ganska normalt. Men det verkar finnas någon sorts föreställning om att man måste vara superskinny för att få vara programledare i tv?

Anna Brolin om sina komplex

I en ny intervju berättar Anna hur hon hanterar dessa kommentarer och hur de påverkar hennes komplex.

– Det är nog utseenderelaterade skavanker som jag har lite komplex för. Jag vet inte om jag är superbra på att hantera det, säger hon till Hälsoliv.

Under de svåra stunderna kan Anna glädjas åt att hon älskar de flesta delar av sitt jobb. Att leda Farmen verkar passa Anna Brolin som handen i handsken.

– Det är otroligt roligt med tävlingarna på Tinget. Där får deltagarna visa styrkeprov. I en gren som heter ”Sågen” sitter de på en plankor och ska såga ner varandra. Det ger verkligen ett adrenalinpåslag och jag får nypa mig själv i armen som har ett så spännande jobb, säger hon till Hälsoliv.

LÄS OCKSÅ: Erika Perssons ärliga svar på Gunilla Perssons önskan om barnbarn

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylors okända namnbyte – berättar för Ernst Kirchsteiger

FOTO: TV4