Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books starka ord efter tuffa beskedet: “Uppgiven”

Anna Book om tuffa beskedet.

Sångerskan Anna Book och maken Roberto Toledano gör sig redo att flytta in i sitt nya hus. Det har varit en upptagen tid för sångerskan som nu delar med sig av ett mystiskt meddelande på Instagram. Något har satt käppar i hjulen för Anna Book – men vad?

Anna Book, 48, dök härom året upp i TV4:s viktsåpa Biggest loser VIP där hon tävlade om att tappa vikt med kändisar som Camilla Henemark, 54, och Runar Sögaard, 51. Anna Book tog också hem segern efter att ha gått ner 22,7 kilo i vikt, vilket var 28,6 procent av hennes kroppsvikt.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Under, och efter, sin medverkan i Biggest loser VIP har Anna Book berättat öppet om sin hälsa, att hon genomgått flera operationer och om den fortsatta viktkampen efter hennes medverkan i TV4-programmet.

Anna Book är också aktiv i sociala medier och har en egen blogg där hon delar med sig av nyheter från sitt liv. Bland annat har hon berättat om att hon och maken Roberto Toledano, 50, funnit sitt drömhus. Efter att ha drömt om att bo i hus i många år ska de nu lämna sin lägenhet.

”Vill och kan med STOR GLÄDJE äntligen tala om att vi har hittat vårt HUS! Det är och kommer att bli allt vi kunnat önska oss – perfekt för vår familj och våra behov. Detta är ett hus som första gången vi såg det gav oss den där speciella känslan man hört andra husägare pratat drömskt om. Och NU förstår vi verkligen vad folk menat”, skrev Anna i februari på sin blogg.

”Ska visst alltid behöva kämpa extra hårt”

Det mesta tycks alltså gå sångerskans väg. Men nu har Anna Book delat med sig av att hon fått ett oväntat – och ovälkommet – besked.

Livet svänger ibland åt oväntade håll … Idag kom beskedet jag väntat på en tid och hoppats att allt var bra. Men sådan tur hade jag så klart inte”, skriver Anna Book på sin Instagram story.

Vad det hela gäller berättar hon dock inte. Men det framgår att beskedet inte är positivt och att det som hänt har gjort henne ledsen.

Känner mig smått uppgiven och blev trött. Ja, även lite ledsen. Men det är livet. Inte livets liv – utan bara livet. Jag får kavla upp ärmarna och ta nya tag, om jag orkar. JAG ska visst alltid behöva kämpa extra hårt för det mesta i mitt liv. Så varför inte för detta”.

LÄS MER: Anna Book ryter ifrån efter beslutet: ”Tycker jag varit tydlig”

LÄS MER: Anna books förvåning efter dottern Felicias nya tatuering: ”Hade ingen aning”

FOTO: TT/Magnus Sandberg

SENASTE NYTT!