Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books förvåning efter Felicias tatuering: ”Hade ingen aning”

Felicia Books hyllningstatuering till Anna book

Anna Books dotter Felicia Book är just nu aktuell i TV4:s Farmen VIP. Nu har dottern överraskat sin mamma med en hyllningstatuering.

Just nu sänds Farmen VIP där bland annat Felicia Book, 27, är med. Hon är Anna Books äldsta dotter, från en tidigare relation. Och nu har Felicia gjort en hyllningstatuering till sina mamma Anna.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Felicia skriver i ett inlägg på sin Instagram att hon länge har velat tatuera sig och hade bestämt sig för länge sedan vad hon skulle göra. Även hennes lillebror Antonio Book, 19, följde med till tatueringsstudion för att göra sin första tatuering.

Starka känslor och hyllningar

”Jag passade på och gjorde två på direkten. På den första jag gjorde under vänstra armvecket står det ”Mamá mi fuerza” som betyder mamma, min styrka på spanska. En liten överraskning till mamma som inte hade någon aning om att jag skulle göra den!”, skriver Felicia på sin Instagram.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Anna skriver i ett inlägg på sin Instagram att hon blev överraskad av Felicias beslut om den första tatueringen som hon valde att göra.

”Kändes väldigt fint och rörde mig verkligen. Vilken fin liten hyllning. Tack för den älskade Felicia”, skriver Anna.

Felicias andra tatuering står det skrivet ”Lioness”.

”Kort och gott förklarat, för att det är exakt vad jag är. En lejoninna! För mig betyder dom väldigt mycket”, förklarar Felicia.

https://www.instagram.com/p/Bu3GgpgHaLC/

Felicia är livrädd för nålar och hade oroat sig mycket för det men kände sig efteråt lugn och tyckte inte att det alls var märkvärdigt. Anna tilläger i slutet av inlägget att hon snart är tillbaka i tatueringsstudion. Kanske blir det en tatuering där med?

Idag är Anna Book gift med Roberto Toledano, 50, som hon har barnen Antonio, 18, och Vanessa, 16, med.

LÄS MER: Här lämnar Frank Andersson Farmen VIP i ambulans

LÄS MER: Följarnas chock över nya bilden på Anna Book: ”Ser likheten”

LÄS MER: Sök Felicia Books starka ord till mamma Anna efter besöket i TV4

FOTO: Instagram, TT

SENASTE NYTT!