Följarnas chock över nya bilden på Anna Book: ”Ser likheten”

Följarnas chock efter nya bilden på anna book

Anna Book delade med sig av en gammal bild på Instagram – och följarna var inte sena med att reagera över hur Anna ser ut på fotot.

Anna Book, 48, är flitig på sociala medier och delar ofta med sig av bilder från sitt liv på Instagram där hon har drygt 60 000 följare.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Nu har en av Anna Books Instagrambilder väckt stor uppmärksamhet. Sångerskan har delat med sig av en bild på sig själv från när hon gick i första eller andra klass. En liten tjej iklädd en svart, röd och vit tröja ser in i kameran.

Liten Anna … här är jag 8 eller 9 år“, skriver Anna Book till bilden och lägger till hashtaggarna #minnen och #livet.

Fotot har väckt stor uppmärksamhet och i kommentarsfältet är det många av hennes följare som reagerat på den gulliga bilden.

Följarna reagerar över bilden

Framför allt är det flera följare som uppmärksammat att Anna Book är så lik sina döttrar på bilden. Anna Book har barnen Felicia, 27, Antonio, 18, och Vanessa, 16.

Där ser man likheten på Vanessa och dig“, skriver en person.

Såå lik Vanessa (eller oj vad Vanessa är lik dej)” skriver en annan.

Man kan ju tro det är Vanessa, så lika ni är. Ja även Felicia är lik dig. Dom är lika vackra som sin mor“, skriver en tredje.

Anna Book har nyligen förverkligat en dröm. Hon och maken Roberto Toledano, 50, har under två decennier bott i en lägenhet med drömmar om att köpa hus. I mitten av februari avslöjade Anna Book på sin blogg att de hittat det rätta huset.

”Vill och kan med STOR GLÄDJE äntligen tala om att vi har hittat vårt HUS! Det är och kommer att bli allt vi kunnat önska oss – perfekt för vår familj och våra behov. Detta är ett hus som första gången vi såg det gav oss den där speciella känslan man hört andra husägare pratat drömskt om. Och NU förstår vi verkligen vad folk menat”, skrev Anna Book då på sin blogg.

LÄS MER: Anna Book svarar på kritiken efter avslöjandet om nya framtidsplanerna

LÄS MER: Anna Book ryter ifrån efter viktfrågan: ”Rätt uppenbart”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram 

SENASTE NYTT!