Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Book ryter ifrån efter beslutet: ”Tycker jag varit tydlig”

Anna Book och Roberto

Anna Book har blivit husägare och förbereder sig för flytt. Trots frågor från följarna vägrar hon att visa upp det nya huset. Nu förklarar sångerskan varför.

Ända sedan i höstas har sångerskan Anna Book, 48, skrivit om hur hon och maken Roberto Toledano, 50, letat efter sitt drömhus. I 20 år har de velat prova på livet som husägare, och nu är drömmen på väg att bli sann. 

”Vill och kan med STOR GLÄDJE äntligen tala om att vi har hittat vårt HUS! Det är och kommer att bli allt vi kunnat önska oss – perfekt för vår familj och våra behov. Detta är ett hus som första gången vi såg det gav oss den där speciella känslan man hört andra husägare pratat drömskt om. Och NU förstår vi verkligen vad folk menat”, skrev Anna för några veckor sedan på sin blogg.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Enligt Anna kommer flytten att ske inom en snar framtid och den senaste tiden har hon beskrivit hur familjen förbereder sig inför att lämna lägenheten där de nu bor.

Anna Book vill inte visa bilder på nya huset

Exakt datum för flytt vill hon inte gå in på. Inte heller var det nya huset ligger vill hon berätta trots otaliga frågor från både bloggläsare och följare på Instagram. 

”Jag tycker jag varit tydlig med att jag inte kommer säga något konkret förrän vi faktiskt flyttar och bor i vårar hus. Och detaljer är väl inte heller något man berättar i första hand till ett par 10.000 tals personer hur som helst ändå.” skriver Anna på en Instagram story. 

I ett blogginlägg berättar Anna Book att hon har mängder av bilder på det nya boendet, men att hon inte är redo att visa upp dem än.

”Jag spar på dom tills vi bor i vårt hus. Skulle bara kännas knasigt att visa, när vi ännu inte bor rent fysiskt där. Även om vi själva åker till huset var och varannan dag med trix och fix. Så får vi alla ha tålamod”, skriver Anna Book.

LÄS MER: Anna Books förvåning efter Felicias tatuering: ”Hade ingen aning”

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!