Anna Book ryter ifrån efter viktfrågan: ”Rätt uppenbart”

Anna Book är ledsen och arg

Anna Book har tröttnat på frågor om hennes vikt. Nu ryter hon ifrån ordentligt. ”Det känns som jag aldrig kan göra rätt”, skriver hon på Instagram.

Det var 2017 som sångerskan Anna Book, 48, vann premiäromgången av Biggest loser VIP efter en tuff slutkamp mot kändispastorn Runar Sögaard och artisten Loulou Lamotte.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Sångerskan som vägde 79,4 kilo vid start lyckades med bedriften att tappa hela 22,7 kilo under sin vistelse på Ekolsunds slott.

– Jag är överlycklig. Jag har tuggat orden ”Biggest loser VIP ska jag vinna”. Jag ska vinna den långa och hårda vägen och det har jag fan gjort. Jag är så stolt och lycklig och gud vad det är skönt att vinna. Alltså jäklar. Jag har ju känt mig som en vinnare redan när jag lämnade slottet och visste att jag hade tagit mig till final. Allt annat bli bara en bonus. Men alltså, jag gjorde det. Nu börjar resten av mitt liv, förklarade en överlycklig Anna direkt efter vinsten.

Anna har sedan dess fokuserat på att bibehålla en hälsosam livsstil och i höstas berättade hon att hon hade hittar en bra balans.

– Jag trivs väldigt bra med kroppen och befinner mig på en bra och sund plats. Jag är inte färdig på något sätt med min kropp och hälsoresa. Det fortsätter resten av livet. Jag fortsätter att träna, men sätter inte mål som är ohälsosamma eller orealistiska, sa hon till Expressen.

Anna Books svar på Instagram

Nu skriver Anna på Instagram att hon har gått upp några kilo efter det enorma viktraset. Detta efter att en följare ställt en fråga om viktuppgång.

Det är rätt uppenbart. Jag har och försöker alltid vara rakryggad, dela med mig och vara ärlig. Och jag är faktiskt bara människa. Jag är inte större än någon annan. Men jag är väl inte mindre än någon annan heller. Eller? Det känns som jag aldrig kan göra rätt”, skriver hon till en bild på hur hon såg ut efter Biggest loser VIP-vinsten och hur hon såg ut idag.

Vidare skriver Anna i det känslosamma inlägget:

Är det någon annan som lider av att jag blir/blivit tjock igen? Är det någon annan som lider av mina tänder? Mår någon annan dåligt på grund av min ekonomi? Lider någon annan för att jag struntat i om jag har en ny bil eller kör en gammal bil? Lider någon av mina tatuerade ögonbryn? Svaret på dom frågorna är såklart nej”.

LÄS MER: Anna Books lycka över nya boendet: ”Allt vi kunnat önska oss”

LÄS MER: Anna Book svarar på kritiken efter avslöjandet om nya framtidsplanerna

FOTO: TT

SENASTE NYTT!