LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anna Books ord om relationen med barnen Felicia, Antonio och Vanessa

13 jan, 2021 
Anna Book
Anna Book står sin familj mycket nära.
Nu väljer hon att berätta detaljer om relationen med familjemedlemmarna efter följarnas frågor om barnen.
”Det är livets gång och så det ska vara”, skriver hon på Instagram story.
Annons
Anna Books barn har växt upp – så ser döttrarna och sonen ut idagBrand logo
Anna Books barn har växt upp – så ser döttrarna och sonen ut idag

Artisen Anna Book, 50, är ett känt ansikte för många och har en lång karriär bakom sig. Hon har bland annat varit med och tävlat som artist i Melodifestivalen tre gånger och har flera hits så som ABC, Samba Sambero och Himmel för två. Artisten har också varit med i flera olika tv-program genom åren som gått. 2006 tävlade hon i TV4-programmet Let's dance och slutade på en andraplats och för tre år sedan kammade hon hem vinsten i Biggest loser VIP.

Anna Book är gift med maken Roberto Toledano, 52, sedan nästan 20 år tillbaka och tillsammans har paret barnen Antonio Toledano, 20, och Vanessa Toledano, 18. Anna Book är också mamma till dottern Felicia Book, 29, som hon har tillsammans med Mehmet Yurdagül som hon tidigare haft en relation med.

Felicia Books ord om mamma Anna Book

Att Felicia Book och mamma Anna Book har en nära relation råder det ingen tvekan om. Dottern har flera gånger hyllat Anna Book i både sociala medier och i olika intervjuer.

Annons

När Felicia tidigare gästade podcasten Hitfabriken pratade hon, förutom om sin mammas karriär som artist, också om sin uppväxt. Hon berättade också om relationen sin pappa Mehmet som Anna separerade från när hon var fem år gammal.

– När jag var liten var han inte speciellt närvarande. Jag är van vid att det bara är jag och mamma, sa hon då.

Artistens svar efter frågan om barnen

Att familjen Book/Toledano har en nära relation kan man bland annat se på Anna Books sociala medier.

Nu har artisten haft en frågestund på sin Instagram och fick då frågan om det skulle kännas tomt och tråkigt om alla hennes barn flyttade ut.

”Tomt blir det ju så klart. Man varför skulle jag som mamma eller vi som föräldrar tycka att det var tråkigt? Det är livets gång och så det ska vara. Däremot är jag och min man otroligt tacksamma för vårt liv med barnen och att vi har den relationen vi har”, skriver Anna och förklarar att relationen är låg, både positiv och negativ, att de skrattar och gråter, samt pratar, skäller och diskuterar med varann att de nästan exploderar. Hon fortsätter:

”Men sammanhållningen och kärleken finns alltid där. Alla kommer landa där dem ska vad det lider och jag och Roberto kommer vara lyckliga för deras skull såväl som för vår egen”.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT/Karin Törnblom/TT

Annons