LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Book försvarar dottern Felicia Book efter följarnas kritik

20 okt, 2020 
Anna Book
Anna Book har gått ut i försvar för sin dotter Felicia Book efter kommentaren på en bild på artistens Instagram-konto.
Men frågan är om det verkligen behövdes?
Annons
Allt om Pernilla WahlgrenBrand logo
Allt om Pernilla Wahlgren

Anna Book slog igenom med dunder och brak i mitten av 1980-talet. Först gjorde hon en roll i Solstollarna, vilket banade vägen till Melodifestivalen där hon 1986 framförde låten ABC.

Sedan dess har Anna hållit sig kvar i rampljuset – bland annat genom sitt Instagram-konto som då och då skapar rubriker. För ett tag sedan blev det stor uppståndelse när Anna Book och Pernilla Wahlgren hamnade i luven på varandra. Det började med att den förstnämnda artisten anklagats av sina följare för att använda filter, vilket Anna menade var osant.

Det fick Pernilla Wahlgren att reagera. Hon menade att det var uppenbart att Anna Book använde filter och att hon bara borde erkänna det. Det gjorde ABC-artisten upprörd och hon uppskattade inte att bli kallad för lögnare.

Irritationen på följarna

Nu har Anna Book återigen reagerat starkt på Instagram. Den här gången började allt med att hon blivit bjuden på mat av sin dotter. Hon delade en bild på maträtten och skrev:

Annons

”När Felicia Book lagar middag hamnar man i himlen. Sååå vansinnigt duktig”.

Och visst såg maträtten riktigt god ut! Det fick flera följare att fråga efter receptet, och de blev snabbt upplysta av andra följare att det ser ut att vara Sveriges mästerkock-vinnaren Jennie Walldéns recept.

Anna Book svarar då att så kanske det var, men att dottern också gjort en speciell chilimajonäs som inte fanns med i originalreceptet.

Anna Books försvar

Och där hade väl historien kunnat vara slut. Istället tog Anna Book till Instagram igen dagen efter och publicerade en bild på en omelett och en väldigt lång och syrlig text till inlägget.

”Vet tyvärr inte vem som äger rättigheterna till receptet (förlåt för det) men jag har gjort så mycket research som jag bara kunnat för att någon inte ska bli kränkt, hoppas att det duger”, skriver hon bland annat innan hon ger sig i en historisk redogörelse för maträttens ursprung.

Annons

Ett flertal personer kommenterade då att det såg gott ut och att de planerade att laga omelett, på vilket Anna Book svarade att de ska vara noggranna att i så fall ge cred till den person som kommit på receptet.

”Annars kan du bli lynchad, hånad, mobbad eller förlöjligad”, skriver hon.

En person kommenterar själv lite vasst att det visst verkar som att Anna Book har svårt att släppa saker. Om hon har svar på tal? Det kan du räkna med.

”Ja, så ser du på saken – eller när man inte får ge respons. Men man ska tydligen bara ta emot. Passar det inte? Inte riktigt mitt bekymmer”, svarar den 50-åriga sångerskan.

Annons