LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Anka bryter tystnaden – tar avstånd efter skandalrubrikerna

24 mar, 2022 
anna anka
När hollywoodfrun Anna Anka blev känd levde hon ett liv i lyx och flärd.
Nu har hon tänkt om helt och bryter tystnaden efter en lång frånvaro på sociala medier.
Annons
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”Brand logo
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”

Tv-profilen Anna Anka, 50, blev ett välkänt ansikte för svenska folket när hon medverkade i premiärsäsongen av realityserien Svenska hollywoodfruar år 2009.

Sedan dess har vi fått se henne i showen och det har varit både fina stunder hollywoodfruarna emellan, men också en hel del bråk. Anna har bland annat haft intriger med Gunilla Persson, 63, och Maria Montazami, 56.

Anna lämnade showen efter den första säsongen men hann ändå göra ett ordentligt intryck hos svenska folket. Detta tack vare hennes kontroversiella åsikter och gnisslande dynamik med de övriga fruarna.

Anna Ankas tidigare lyxliv med miljardären Paul Anka

När Anna Anka blev känd var hon gift med artisten Paul Anka, 80. Paret gifte sig år 2008 men kärlekssagan höll inte för evigt och två år senare gick de skilda vägar. Anna bär dock fortfarande Pauls efternamn.

Annons

Anna har sonen Ethan, 16, med Paul och dottern Ellie, 20, tillsammans med ex-maken Louis Yeager, som hon var gift med under en väldigt kort tid.

Idag är tv-profilen gift med den 20 år yngre maken David Johansson, 30. Paret träffades i Los Angeles år 2016 via gemensamma vänner, och blev ett par året därpå.

Annas liv har med andra ord kretsat kring en lyxig livsstil och att bo i Hollywood är något som många drömmer om. Men trots den bakgrunden så verkar Anna nu tycka helt annorlunda. Eller så har hon tänkt om.

Anna Anka bryter tystnaden – förkastar tidigare lyxlivet

Efter en längre tystnad på Instagram väljer Anna Anka nu att bryta tystnaden. Hon ifrågasätter sin tidigare livsstil och uttrycker sig kritisk mot både materialism och berömmelse.

”När vi växer upp får vi lära oss att vara framgångsrik i den här världen betyder att vara rik, känd, snygg och beundrad av massa människor. Det är exakt den mentaliteten och normen som står i vägen för att leva ett glatt och lyckligt liv.”, skriver Anna och fortsätter:

Annons

”Hur kan man någonsin bli nöjd ifall man tror på det materialistiska värdet i vårt samhälle, som säger att den enda vägen till lycka är genom att ha mer. Men mer av vad? Mer pengar, fler vänner, fler bilar, fler likes, fler följare på sociala medier. Det bara fortsätter, det är en väg som aldrig tar slut till att uppfylla dig själv.”

Anna Anka avslutar inlägget med att förklara sambandet mellan materialism och tacksamhet. Hon menar att mer tacksamhet skulle innebär mindre materialism.

”När det gäller materialism är tacksamhet en slags motvikt. De två är lika exklusiva; om en går upp så går den andra ner. När tacksamhet växer så minskar materialismen.”

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT

Annons