ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Montazami om relationen till Anna Anka – efter alla bråk

17 maj, 2022 
MARIA MONTAZAMI, ANNA ANKA
Maria Montazami, Gunilla Persson och Anna Anka är några av de svenska ”Hollywoodfruarna” som gjorde starka intryck på tv-tittarna. Men det har inte alltid varit frid och fröjd mellan dem.
Nu berättar Maria för Hänt om hennes och de andras relation till Anna Anka.
Annons
Victoria Silvstedts förvåning på ELLE-galan: "Känner mig som en tant"Brand logo
Victoria Silvstedts förvåning på ELLE-galan: "Känner mig som en tant"

Svenska Hollywoodfruar var ett älskat program bland svenska folket och i programmet fick vi både se intriger, draman och bråk men även fina stunder med massa skratt.

Programmet har inte sänts på några år. Gunilla Persson, 63, har tidigare berättat för Hänt att hon tror att produktionen pausats på grund av coronapandemin. För att få komma in i USA har man nämligen varit tvungen att sitta i karantän i Mexiko i två veckor, så det har troligtvis varit vad som ställt till det, menar Gunilla.

Om det blir fler säsonger av serien är med andra ord något som återstår att se men det är nog många som hoppas på att få se gänget snart igen.

Annons

Maria Montazami om kaoset i Hela Kändissverige bakar

En av hollywoodfruarna som däremot fortsatt figurera i svensk tv är Maria Montazami, 56. Tidigare i år fick vi se henne i nya succén The island och nu senast i Hela Kändissverige bakar.

I veckans avsnitt av Hela Kändissverige bakar var det dock dags för det första laget att få lämna tävlingen. Det blev då Maria och hennes syster Catharina Westphal. Maria berättade då för Hänt om kaoset bakom kulisserna med ugnen som krånglade.

– Det var ju inte första gången som den där ugnen stängs av och man inte riktigt förstår. Det blir ju liksom jättestruligt, det kanske är därför de sätter i de ugnarna också, förklarade Maria för Hänt.

Men det här är inte de enda tv-produktioner som Maria har i görningen. Nästa vecka åker hon till Frankrike för att spela in ett program och i augusti bär det av till Oslo för en annan tv-produktion.

Maria Montazami om relationen till Anna Anka

När Hänt når Maria berättar hon om relationerna till de andra hollywoodfruarna från programmet.

– Jag pratar lite med Gunilla hit och dit på sms, och sen Isabel Adrian följer man ju på Instagram. Det är liksom det, det är dem man håller sig till och det räcker gott och väl, säger Maria till Hänt.

Men när vi kommer in på relationen till Anna Anka, 51, är det ett betydligt mer avståndstagande svar.

Har du någon kontakt med Anna?

– Nej, sluta! Aldrig, det tror jag inte någon av fruarna har.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

Annons