ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Montazami avslöjar kaoset bakom kulisserna – som tittarna inte får se

16 maj, 2022 
MARIA MONTAZAMI, HELA KÄNDISSVERIGE BAKAR
Maria Montazami och hennes syster Catharina blev det första bagararet som tvingades lämna Hela Kändissverige bakar. Nu berättar hon för Hänt om kaoset bakom kulisserna.
Annons
Fem underbara citat från Maria MontazamiBrand logo
Fem underbara citat från Maria Montazami

En ny säsong av Hela Kändissverige bakar är äntligen igång och startfältet är i vanlig ordning ett starkt sådant.

Lagen består av sångerskorna Linda Bengtzing som tävlar med Jessica Andersson. Skådespelaren Eric Ericson tävlar med komikern Nour El Refai. Utförsåkaren André Myhrer som tävlar med skidåkaren Mattias Hargin. Skådespelaren Morgan Alling tävlar med sin fru Anna-Maria Dahl och sist men inte minst: Hollywoodfrun Maria Montazami tävlar tillsammans med sin syster Catharina Westphal.

Maria Montazami om relationen till systern Catharina

När Hänt når Maria berättar hon om samarbetet med storasyster Catharina.

– Det funkade jättebra. Jag vet att hon tycker att det är kul att slänga ut någon liten kommentar att hon bestämmer för att hon är storasyster, men vi är så tighta och vi har så kul tillsammans, säger Maria till Hänt.

Annons

I förra veckans avsnitt var det så jämt att juryn bedömde att inget bagarpar skulle behöva lämna tävlingen. Men i kvällens avsnitt blev det tyvärr Maria och hennes syster som tvingades lämna.

– Ja det var ju självklart jättetråkigt men jag förstår ju... Jag menar, jag och min syster med ugnen och paniken. Hade vi inte stängt av den där ugnen så kanske det hade fixat sig. Men du vet är man klumpig och sådär så, förklarar Maria för Hänt.

Kaoset bakom kulisserna – ugnen krånglade

Hon menar att det kan ha varit ett medvetet val av TV4 att sätta in ugnar som är svåra att hantera. Det kan till och med ha varit ugnens fel enligt Maria.

– Och det var ju inte första gången som den där ugnen stängs av och man inte riktigt förstår. Det blir ju liksom jättestruligt, det kanske är därför de sätter i de ugnarna också, säger Maria till Hänt.

Nu är alltså äventyret i Hela Kändissverige bakar över för Marias del, åtminstone i tävlingen. I finalen kommer de nämligen tillbaka och får fira in vinsten tillsammans med vinnaren, en person som helt klart förtjänar vinsten enligt Maria.

– Jag tycker iallafall att rätt man vann och det var kul att träffa alla andra och det var jättefin gemenskap, du vet när man sitter och snackar och smakar på varandras saker. Det var jättetrevligt!, avslutar Maria.

FOTO: TV4

Annons