LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lång är Nour El-Refai och 5 andra saker du undrar om komikern

22 apr, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Komikern Nour El-Refai
Nour El-Refai är komikern och skådespelaren som synts till i flera tv-program och filmer genom åren.
Just nu sitter hon i juryn i TV4:s succéprogram Masked singer.
Men vem är hon utanför tv-rutan?
Läs här för att få reda på mer om komikern!
Annons
Så långa är de svenska kändisarnaBrand logo
Så långa är de svenska kändisarna

Komikern, skådespelaren och programledaren Nour El-Refai är en av Sveriges mest folkkära personer. Hon är nu aktuell med TV4:s nya underhållningsprogram Masked singer. Där sitter hon i juryn tillsammans med andra välkända ansikten som Pernilla Wahlgren, Felix Herngren och Måns Zelmerlöw.

Hur gammal är Nour El-Refai och var bor hon?

Nour El-Refai föddes den 14 november år 1987 i Libanon och fyller 34 i år. Nour kom till Sverige när hon bara var några månader gammal och flyttade då till Lund. Idag bor komikern i en lägenhet i Stockholm.

Har Nour El-Refai några barn?

I slutet av oktober år 2019 fick Nour sitt första barn tillsammans med särbon och komikerkollegan Henrik Schyffert. Paret har valt att skydda sonen Sami från livet i rampljuset och visar därför inte bilder på sonens ansikte i sociala medier.

Nour om ålderskillnaden med särbon Henrik Schyffert

Du har nog inte missat att komikerkollegerna Nour El-Refai och Henrik Schyffert är ett par, de har varit tillsammans i drygt åtta år. Förutom parets gemensamma son Sami som föddes 2019 så har Henrik Schyffert två barn från ett tidigare äktenskap, sönerna Janne, 22 och Ove, 19.

Komikerparet bestämde tidigt in i deras relation att de skulle leva isär. Trots att paret har ett gemensamt barn lever de fortfarande som särbos och trivs med det.

Annons

Det kanske inte slår dig att åldersskillnaden mellan Nour och Henrik Schyffert är stor, men han är 19 år äldre än henne. Nour berättar i en intervju med tidningen Topphälsa att hon har fått utstå en hel del kritik från följare om åldersskillnaden.

– Det dras en del skämt, om man säger så. Och jag är väldigt kär i Henrik. Han gör mig glad, får mig på gott humör, säger Nour El-Rafai till tidningen Topphälsa.

Tillsammans driver paret den populära podcasten Nours Poddelipodd. Och Henrik. De startade podden sommaren 2020 och släpper ett nytt avsnitt varje onsdag.

Måns Zelmerlöv, Pernilla Wahlgren, Nour el Refai och Felix Herngren panelen i programmet Masked singer på TV4. 2020

Vad heter Nour El-Refai på Instagram och hur lång är hon?

På Instagram heter Nour nourbilder och i sin biografi beskriver hon sig själv som jättekort, däremot skriver hon inte hur lång hon faktiskt är. Sanningen är att Nour är 160 centimeter kort, eller lång. I vilket fall så är hon fyra centimeter längre än Masked singer-kollegan Pernilla Wahlgren som är 156 centimeter lång.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons