Så är Henrik Schyffert och Martina Haags relation idag

Henrik Schyffert & Martina Haag

I 16 år var Henrik Schyffert gift med Martina Haags syster Bea Uusma.
Så är Henrik och Martinas relation idag.

Henrik Schyffert är en av Sveriges populäraste komiker och manusförfattare. Han slog igenom redan i 20-årsåldern och är bland annat kände från sin medverkan i humorgrupperna Killinggänget och Hassangänget. Tidigare i år fick han även en Guldbagge för filmen Spring Uje spring och är snart aktuell med en ny säsong av serien Sjölyckan som visas på TV4.

Sedan flera år tillbaka är Henrik tillsammans med komikern Nour El Refai och tillsammans har de också sonen Sammi. Men innan han träffade Nour var han gift med Bea Uusma som även är syster till skådespelaren Martina Haag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Henrik Schyfferts relation med tidigare frun Bea Uusma

LÄS MER: Åsa Vesterlunds plötsliga karriärsbyte – har börjat studera till drömyrket

Det var mellan 1996-2012 som Henrik och Bea var gifta. Tillsammans fick de också sönerna Janne Schyffert och Ove Schyffert, och Henrik har tidigare berättat hur han ibland kan titta på sönerna och därmed känna tacksamhet över tiden han och Bea fick tillsammans. Det är i en intervju med tidningen King som han berättar:

– Vi bråkar inte. Hon är en smart, duktig, klok och ball tjej. All respekt till henne. Vi har två fantastiska söner ihop. Där tänker jag ofta: “Det där har vi fan fått till.”

I samma intervju berättade han också om nervositeten kring att tillslut börja dejta igen.

– Jag är jättedålig på sådant där och väldigt blyg när det kommer till allt som inte är jobbrelaterat. Jag kan aldrig bara stå och prata om väder och vind utan trasslar alltid in mig i en massa krångliga diskussioner. “Vad, så din pappa är alkis alltså?” Typ så. Jag har verkligen svårt för det där, sa han då.

Bea är en känd illustratör, läkare och författare och har bland annat fått Augustpriset 2013 för Expeditionen: Min kärlekshistoria. Men hon är inte den enda i familjen som det gått bra för. Även systern Martina har en framgångsrik karriär fast inom skådespeleri och tv.

Så är Henrik Schyfferts relation till Martina Haag

Om man tittar på Henrik och Martinas sociala medier kan man inte se några spår av att de tidigare familjemedlemmarna umgås idag. Däremot följer Henrik sin tidigare svägerska på Instagram, och i samband med att Spring Uje Spring kom ut valde till och med Martina att skriva om det.

”Alltså Henrik och Uje! Vilken fin film ni har gjort. Bravo!”, skrev hon då.

Deras relation idag verkar med andra ord vara rätt så bra.

LÄS OCKSÅ: Henrik Schyfferts drastiska beslut efter oron för barnen

LÄS OCKSÅ: Martina Haag om relationen till Peter Magnusson – efter bilderna