TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Ankas son Ethan har vuxit upp – se nya bilderna på sonen här

05 maj, 2022 
Lovisa Ström
Anna Anka
De tidigare makarna Anna och Paul Anka har ett barn ihop.
Läs här för att se hur 16-åriga sonen Ethan ser ut idag!
Annons
Fem underbara citat från Maria MontazamiBrand logo
Fem underbara citat från Maria Montazami

Anna Anka blev känd för svenska folket när hon medverkade i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där fick man följa hennes liv tillsammans med sångaren och maken Paul Anka.

De tidigare makarna var gifta i två år och fick sonen Ethan ihop. Men år 2010 kunde man läsa att det kända paret bestämt sig för att gå skilda vägar.

Tiden efter skilsmässan blev allt annat än lugn. Inte lång tid efter separationen inleddes nämligen en vårdnadstvist på Pauls begäran, och några år senare kom beskedet från domstolen att han skulle få enskild vårdnad om sonen.

Anna Anka om relationen till Paul Anka idag

Relationen mellan de tidigare makarna har med andra ord inte varit helt okomplicerad. Men hur ser den ut idag? I en intervju med Hänt har Anna tidigare berättat om relationen till ex-maken.

Annons

– Paul och jag har inte haft någon relation efter allt med vårdnadstvisten och rättegången för jag accepterar det som hände. Så jag tänker inte fortsätta hålla på att bråka med honom, säger hon innan hon fortsätter:

– Hur han ser på mig och vad han tycker om mig det är hans perspektiv medan jag har ett helt annat perspektiv på det. Jag tycker bara det är onödigt. Det kommer till en punkt där man måste se framåt, man kan inte bara leva i dåtiden. Även fast det de gjorde mot mig var omänskligt så vill jag inte sitta och älta det hela mitt liv.

Idag är Anna lyckligt gift med den 20 år yngre kärleken David Johansson, och av deras sociala medier att döma verkar de minst sagt kära i varandra.

Det tillhör nämligen inte till ovanligheten att Anna brukar hylla sin make, och Alla hjärtans dag tidigare i år var inget undantag.

”Det tar tre sekunder att säga jag älskar dig, men det tar en livstid att bevisa det. Jag älskar mitt liv för att det gav mig dig”, skrev hon då.

Annons

Första bilden på Anna Ankas son Ethan – så ser han ut idag

Men Anna är inte den enda som uppdaterar sina sociala medier. Även Paul är aktiv.

På Instagram har artisten idag 88 000 följare, och där lägger han upp alltifrån klipp på när han sjunger till fina citat. Det han däremot inte brukar lägga upp på är bilder på sina barn.

Men nu har han äntligen delat med sig av bilder tillsammans med sonen Ethan.

”Glad föräldradag! Mina finaste minnen är med mina barn. Här är en bild på Ethan och mig innan show”, skriver han under bilden.

Och i kommentarsfältet är det många som reagerar över hur stor han har blivit.

”Oj, vad stor han har blivit!”, utbrister bland annat en person.

FOTO: TT

Annons