Anna Anka om äktenskapet med Paul Anka: "Jag var bara ett objekt för honom"

Anna Anka och exmaken Paul Anka krigar fortfarande om vårdnaden om sonen Ethan och nu avslöjar Anna allt om deras fejkade äktenskap. "Det var aldrig kärlek – det var ett avtal", säger hon till Expressen Extra.

Anna Anka, 44, och exmaken Paul Anka, 74, kämpar fortfarande om vårdnaden om sonen Ethan, 9. Det är den enda kontakten de överhuvudtaget har med varandra numera.

– Vi bor två minuter från varandra och ses en gång i veckan – i rättssalen, berättar Anna Anka för tidningen Expressen Extra.

Den tidigare Hollywoodfrun skriver just nu på en självbiografi, och hon räknar med att osämjan mellan henne och exmaken kommer att förvärras när boken publiceras.

– Jag lär väl få en stämning rakt upp i röven av Paul när boken kommer ut, säger Anna Anka.

Anna Anka berättar att hela äktenskapet med Paul Anka byggde på en lögn. Foto: IBL

Anna Anka berättar att hela äktenskapet med Paul Anka byggde på en lögn. Foto: IBL

Anna Anka och Paul Anka var gifta mellan 2008 och 2010. I den kommande självbiografin kommer Anna Anka att avslöja allt om äktenskapet, bland annat att det hela bara var en stor lögn.

– Det var aldrig kärlek, det var ett avtal, en uppgörelse. Jag var bara ett objekt för honom, det var den lögnen jag till slut inte orkade leva med, säger Anna Anka till tidningen.

Realitystjärnan berättar också att hon ställde upp på det hela på grund av rädsla och naivitet, men i och med boken räknar hon med att folk ska få förståelse för henne.

– Folk kommer att säga, “fy fan vad vi dömde Anna”. De kommer att skämmas, säger Anna Anka till Expressen Extra.

Andra läser också:

Isabel Adrian har förlorat sin pappa: ”Min sorg är så stor att jag kan knappt andas”

Pernilla Wahlgren om panikångesten efter exets otrohet: ”Jag grät hela tiden”

Kitty Jutbrings inlägg om kroppsideal blev hyllat – men nu får hon kritik