Anna Anka fortsätter kriga för att behålla sin son: "Paul har inte en chans mot mig"

Dramat i familjen Anka fortsätter efter att Paul krävt enskild vårdnad om sonen Ethan. "Han kommer aldrig att vinna det här", säger Anna Anka till Expressen Extra.

Hollywoodfrun Anna Anka, 44, och låtskrivaren Paul Anka, 74, har legat i en bitter vårdnadsfejd om gemensamma sonen Ethan, 9. För två veckor sedan blev det klart att Anna förlorar vårdnaden efter att hon och Paul haft delad vårdnad sedan deras uppbrott 2010.

– Anna blev förändrad när hon hörde att jag hade förlovat mig igen, sa Paul Anka då till tidningen Hänt i Veckan.

ANDRA LÄSER: 36 personer du inte trodde fanns på riktigt

Inför en läkare ska sonen Ethan mot sin vilja tvingats höra hur Anna kallat Pauls nya fästmö Lisa Pemberton för “jävla häxa”. Hollywoodfrun ska också ha sagt “en dag kommer de alla att dö och då kommer vi att vara helt ensamma”. Därför vill Paul ha full vårdnad om sonen och i dag, den 18 mars, ska ärendet upp i rätten i Los Angeles igen.

Anna Anka slåss för rätten att behålla sin son Ethan. Foto:

Anna Anka slåss för rätten att behålla sin son Ethan. Foto:

Nu väljer Anna att tala ut. Hon meddelar att hon valt att ta ett steg tillbaka.

– Jag har gått med på det under tiden som Ethan träffar en psykolog. Jag vill inte se mitt barn lida för att föräldrarna strider. Men Paul har inte en chans mot mig. Ett barn kan inte vara utan sin mamma, säger hon till Expressen Extra.

För tillfället bor Ethan hos sin pappa, medan Anna är den som följer med sonen till psykologen.

ANDRA LÄSER: 30 totalt misslyckade ögonbryn som får oss att vilja gråta

– Pauls önskan att Ethan inte ska få finnas i mitt liv kommer att få konsekvenser. Han vill han full vårdnad men det betyder inte att han har fått det. Han kommer aldrig att vinna det här, säger hon till tidningen.

I tio års tid har Anna och exet Lou Yeager också haft en vårdnadstvist om dottern Elli. Den 7 januari i år permanenterades domen där pappan tidigare fått enskild vårdnad.