LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anis Don Deminas kärleksbluff – relationen var fejk: ”Ljög”

26 jul, 2022 
André Färnsveden
Anis Don Demina
Anis Don Demina är en av årets sommarpratare.
I sitt avsnitt avslöjar han nu den stora kärleksbluffen.
Annons
Anis Don Demina om samarbetet med Pär LernströmBrand logo
Anis Don Demina om samarbetet med Pär Lernström

Anis Don Demina, 29, har de senaste åren kommit att bli en väldigt omtyckt profil inom svensk underhållning. Han började som och Youtuber men har nu blivit uppmärksammad som både musiker och programledare. Han fick leda Melodifestivalen ihop med Oscar Zia, 25, förra året och tävlade även i det populära dansprogrammet Let's Dance, där han slutade på en andra plats ihop med Linn Hegdal, 26.

Varje sommar får ett gäng utvalda kändisar berätta om sig själva i Sommar i P1. Då avslöjar många anekdoter eller detaljer om sig själva som det svenska folket sällan känner till. De går in på djupet och öppnar upp sig för lyssnarna i hopp om att inspirera.

Så även i Anis fall. När han får möjlighet att prata till svenska folket berättar han öppenhjärtigt om relationen till sina föräldrar och sin pappas tragiska bortgång.

Annons

Anis, som tidigare var tillsammans med Filippa Toremo (så sent som förra hösten meddelade paret att de valt att gå skilda vägar), berättar även att han som yngre var tvingad till att lura sina föräldrar och få dem att tro att han hade en flickvän, detta på grund av den flytt Anis och hans bror gjorde till Farsta som 16-åring.

– Vi flyttade till en lägenhet vid Molkomsbacken i Farsta, vi båda jobbade och bodde ihop. Mina föräldrar hade dock inte godkänt att jag flyttade hemifrån men vid det laget hade jag redan hoppat av skolan och börjat tjäna pengar. Så jag gjorde lite som jag ville, säger Anis och fortsätter:

– Lägenheten vi bodde i var en hyresrätt som min pappa hade fått tag i när vi kom till Stockholm. Eftersom mina föräldrar inte tillät mig flytta hemifrån så ljög jag och sa att jag sov hos min tjej hela tiden. Men jag tror de visste att att jag bodde med min bror... Jag hade inte ens en tjej, säger Anis.

Annons

Anis Don Demina om Allsången: ”Hedersuppdrag”

Sanna Nielsen, 37, avslöjade nyligen att hon gör sin sista sommar i Allsång på Skansen. När beskedet kom började tittarna direkt spekulera kring vem som skulle ta över efter den folkkära profilen.

Anis kan tänka sig att ta över Allsång på Skansen.

Ett av namnen som ett flertal tog upp var den unga artisten Anis Don Demina som, 2021, fick leda både Melodifestivalen och sitta i Sveriges Radios bur under Musikhjälpen.

Hänt nådde Anis och frågade honom hur han skulle känna om han blev tillfrågad.

Det hade självklart varit en ära och ett hedersuppdrag! Har inga missade samtal från Sanna än så länge!” skriver Anis till Hänt.

Det är ännu inte bestämt vem det är som ska ta över efter Sanna.

FOTO: TT, Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Annons