ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anis Don Deminas svar om Allsången - efter tittarnas önskan: ”En ära”

25 jun, 2022 
Spekulationerna kring vem som tar över stafettpinnen efter Sanna Nielsens avhopp i Allsång på Skansen härjar vilt.
Nu svarar Anis Don Demina på att tittarna vill se honom som efterträdare.
Annons
Därför vill inte Sanna att sonen Gibson ska synas offentligtBrand logo
Därför vill inte Sanna att sonen Gibson ska synas offentligt

Tidigare i veckan kom chockbeskedet att Sanna Nielsen, 37, nu gör sin sista sommar som allsångsledare för det folkkära programmet Allsång på Skansen.

Sanna har tagit sig ann det prestigefulla uppdraget i sju års tid men har nu tagit beslutet att lämna över till en efterträdare. På sin Instagram berättar hon för sina följare om beslutet.

”Så kom dagen då jag bestämde mig för att det är dags att lämna över stafettpinnen. I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare”.

Han tar över Allsång på Skansen – enligt oddsen

Spekulationerna kring vem som tar över det ärofyllda uppdraget efter Sanna är efter beskedet i full gång. På sociala medier syns folk diskutera vilken profil som skulle passa bra att ta över stafettpinnen efter rutinerade Sanna.

Annons

I frågan om vem som kommer att ta över efter sommaren lämnade Anton Glanzelius, programbeställare på SVT en skriftlig kommentar till TT.

”Man diskuterar spännande namn, kan jag lova.”

Ett namn som stack ut i mängden och upprepades otaliga gånger var ingen mindre än Lasse Kronér, 59. Sanningen är den att han faktiskt redan tackat nej till att vara allsångsledare tidigare, något han berättat för Hänt att han inte ångrar.

Anis Don Demina om uppdraget: ”Hedersuppdrag”

Ännu ett namn som cirkulerar i kommentarsfälten är youtubern som slagit igenom stort framförallt under det senaste året då man kunnat se honom i flera av våra största tv-program – Anis Don Demina, 29.

Under året som gått har vi kunnat se honom i både Idol, Bäst i test och Melodifestivalen. Ett riktigt imponerande cv!

När Hänt får tag i honom passar vi på att ställa frågan om hur det vore att ta över Allsång på Skansen, eller om han faktiskt kanske redan hade blivit tillfrågad.

Det hade självklart varit en ära och ett hedersuppdrag! Har inga missade samtal från Sanna än så länge!” skriver Anis till Hänt.

Ja vem det tillslut blir som får äran att leda sommarens hetaste program återstår helt enkelt att se.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Pontus Lundahl/TT

Annons