LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Timell visar upp familjelyckan – efter skilsmässodramat

06 maj, 2022 
Anders Timell och hustrun Charlotte skickade förra året in en skilsmässoansökan – för att sedan samma år dra tillbaka den.
Nu visar Anders upp familjelyckan efter förra årets drama.
Annons
Gry Forsells avslöjande om inspelningen av Sveriges värsta bilförare: "Skrämmande"Brand logo
Gry Forsells avslöjande om inspelningen av Sveriges värsta bilförare: "Skrämmande"

Anders Timell, 56, har synts i offentligheten under en lång tid som både tv- och radioprofil. Dessutom är han krögare och har arbetat som källarmästare på ett par av Stockholms finaste restauranger.

I media har man sett honom både lite här och där genom åren. Anders tillsammans med bland annat Gry Forssell, 49, ledde tillsammans Äntligen morgon i Mix Megapol. Men årsskiftet 2017/2018 valde han att inte förlänga.

Man har även kunnat se honom i tv-rutan när han medverkade i Let's dance 2012 och när han programledde sitt eget matlagningsprogram Timells skärgårdskök.

Skilsmässodramat med hustrun Charlotte

För lite drygt fem år sedan förlovade sig tv och radio-profilen med Charlotte Wiktorsson och 2018 gifte sig paret. De har tillsammans två barn – Julie och Ellie.

Annons

Men under sommaren 2021 kunde expressen avslöja att paret hade ansökt om skilsmässa.

”Charlotte Wiktorsson har ansökt om skilsmässa efter tre år som gifta, det framgår av handlingar i Stockholms tingsrätt. Enligt handlingar som skickades in till Stockholms tingsrätt ska paret nu gå skilda vägar”, skrev tidningen Expressen i augusti 2021.

Ett par månader senare sågs paret på en semester ihop, och bilder visade att vigselringen fortfarande satt på. Folk började då spekulera kring om de hade hittat tillbaka till varandra.

Anders visar upp lyckan med familjen

Spekulationerna kring att kärleken återigen blomstrat upp för Anders och Charlotte visade sig stämma och i november samma år drog paret tillbaka sin skilsmässoansökan.

Nu ser paret ut att vara lyckliga tillsammans och under påskhelgen publicerade Anders en bild på hela familjen utklädda till påskkärringar. Och de ser minst sagt väldigt glada ut. Något som följarna jublar över.

Magdalena Graaf kommenterar: ”Vad fina ni är

Finaste man sett”, skriver en annan följare.

Såå fina! Glad påsk!

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons