LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Pihlblad om saknaden efter sin döda bror Jocke

19 okt, 2021 
Johanna Alm
Anders Pihlblad
Under förra veckan delade Anders Pihlblad med sig av sin sorg över att en av han mist sin ena bror för tio år sedan.
På sin Instagram berättar han om sorgen efter dödsfallet.
Annons
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”Brand logo
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”

Anders Pihlblad, 53, har varit en trogen TV4-medarbetade sedan 1997, då han jobbade som politisk reporter för kanalen. Numera är han programledare för Nyhetsmorgon.

Den populäre tv-profilen är gift med kollegan och äkta maken Henrik Alsterdal, 41, som även han jobbar på TV4. Paret jobbar dock på olika redaktioner då Henrik arbetar på Efter fem-redaktionen tillsammans med Tilde de Paula Eby och Anna Brolin.

Anders har tidigare berättat för Hänt om kärleken till Henrik och hur de kompletterar varandra.

– Att vi kompletterar varandra så bra. Bara en sådan sak som att han bonar golv och jag tvättar…Vi började prata med varandra för 15 år sedan och det samtalet bara fortsätter, berättade han då.

Anders Pihlblad avslöjar sanningen om Nyhetsmorgon

För ett tag sedan gästade Anders podcasten Tv-fabriken, som drivs av Fredrik Ralstrand, och då avslöjade TV4-profilen en grej Nyhetsmorgon som inte många vet om. Nämligen att allt i Nyhetsmorgon inte är direktsänt.

Annons

– Det mesta är live. Det vi har på vardagarna när man ska puffa för nyhetssändningen, det spelar vi ibland in men det är också för att vi ska få något måttligt andrum. Men annars på helgerna är allt live om det inte är någon inspelad intervju, sa han då.

Anders Pihlblads sorg efter dödsfallet i familjen

Trots att karriären går bra och kärleken flödar mellan de äkta makarna så har inte livet varit helt lätt för Anders. Förra veckan delade nämligen Anders med sig av en stor sorg.

Under en gammal bild på honom och hans bröder delade han med sig av sorgen över att den ena brodern gick bort för tio år sedan. I inlägget skriver han att hans hjärta inte orkade slå längre och att han idag saknar sin bror.

”Idag är det tio år sedan vår storebror lämnade oss. Jockes stora men sköra hjärta orkade inte slå längre. Vi syskon som var tre blev två. Jocke fattas oss”, skrev han.

Vi på Hänt sänder styrkekramar till Anders och familjen.

FOTO: Anders Pihlblad/Instagram

Annons