Anders Öfvergård visar upp okända hustrun Cecilia

Anders

Anders Öfvergård delar sällan med sig av bilder på sin fru Cecilia, men det var under förra veckan när han och hustrun firade 16 år som gifta som den populära tv-profilen delade med sig av en bild på okända hustrun.

Anders Öfvergård, 53, var snickaren som blev arga snickaren med hela svenska folket efter att ha fått ett eget tv-program med samma namn på Kanal 5 för tolv år sedan. Efter hans genombrott i hans egna tv-serie har han medverkat i en rad andra program och sedan 2018 har han varit programledare för Robinson.

Tittarnas kritik mot Robinsons nya inspelningsplats

Det populära överlevnadsprogrammet Robinson har tidigare spelats in på en tropisk och varm söderhavsö. Men förra året satte pandemin som råder världen över stopp och Robinson 2021 spelades in i Sverige på en ö i Haparandas skärgård.

Och istället för att kämpa mot den enorma hettan som tidigare deltagare har behövt så har årets deltagare kämpat mot kyla, regn och hårda vindar i Sveriges nordliga klimat. Men tidigare i år kom nyheten att programmet nu kommer spelas in i västindien, något som tv-tittarna reagerade starkt på.

Det var en del som ställde sig kritiska till att den nya säsongen ska spelas in utomlands trots att pandemin inte är över, men det fanns de som blev glada över att få se programmet på vita stränder igen:

SUCCÉ Stefans plötsliga besked om Bingolotto med Lotta

”Äntligen Robinson utomlands igen!” Skrev en person, varpå en annan följare fyllde i med att skriva:

”Äntligen tillbaka till vita stränder , palmer och kokosnötter.”

Anders Öfvergård visar upp okända hustrun Cecilia

Anders Öfvergård är sedan 2005 gift med sin kärlek Cecilia.

Anders har två barn från sitt tidigare äktenskap, Sara och Victor. Men det är inte hans enda barn. Anders har nämligen två barn tillsammans med Cecilia också – Simon och Vilma.

Trots att Anders syns frekvent i tv-rutan så har han lyckats hålla sitt privatliv hyfsat mycket utanför rampljuset. Därför är det än mer speciellt när han under förra veckan delade med sig av en bild på frun.

I förra veckan firade nämligen Anders och hans fru 16 år som gifta och på sin Instagram delade han med sig av en känslosam text till sin kärlek:

”Idag har vi varit gifta i 16 år. Älskar varje dag jag får dela med dig.”

LÄS OCKSÅ: Gravida Caroline Kejberts namnförslag till bebisen med Joacim Rickling

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

FOTO: Anders Öfvergård/Instagram

Senaste nytt