Anders Lundins avslöjande om nya Allsångsledaren – efter Sannas avhopp

Programledaren Anders Lundin har en jeansskjorta.

Allsång på Skansen är slut för i år och programledaren Sanna Nielsen har tackats av efter sju år.
Men nu avslöjar den forna programledaren Anders Lundin detaljer om den nya Allsångsledaren.
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid
0:34

Efter reklamen: Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

(0:34)

Slå på ljud

I tisdags var det säsongsavslutning för årets Allsång på Skansen och programledaren Sanna Nielsen, 37, tackades av efter sju år på Allsångsscenen.

Det gjordes på bästa möjliga vis med massa artister så som Tommy Körberg, 74, Siw Malmkvist, 85, Hanna Hedlund, 47, och Shirley Clamp, 49. Inte nog med det så förlängde SVT programmet efter sändningen där Sanna bjöd på några av hennes personliga favoritlåtar genom åren.

Men vem tar egentligen över det folkkära programmet efter Sanna Nielsen?

Därför avslöjar inte SVT Sanna Nielsens efterträdare

Nu är Allsången slut för i år och trots att det har gått två månader sedan Sanna meddelade att det blir hennes sista sommar har SVT inte berättat vem som tar över stafettpinnen nästa år.

Nu verkar det dock som att vi kommer behöva vänta lite till innan kanalen presenterar ett namn. Och som det ser ut nu kommer beskedet i höst.

Processen att hitta en efterträdare till Sanna är i full gång. Vi återkommer med besked så snart den är klar. Ikväll är det fullt fokus på Sanna och hennes sista sändning av Allsång på Skansen”, skriver SVT i ett privat meddelande till Hänt.

Avslöjandet om nya Allsångsledaren – Anders Lundins ord

Anders Lundin, 63, var tidigare programledare för Allsång på Skansen mellan 2004 och 2010. Anders blev nämligen Lasse Berghagens efterträdare när han lämnade över stafettpinnen för programmet år 2003.

För Nöjeslivet berättar Anders nu om tipset till den personen som blir den nya Allsångsledaren, nämligen att ta till vara på de gamla klassikerna!

– Till en ny allsångsledare… Jamen, att värna lite om de där Allsångs-pärlorna från 40-talet. Öppna ditt fönster, Gå upp och pröva dina vingar sånna extremt entusiastiska texter och låtar görs inte längre och nu kanske vi behöver dom lika mycket som då, säger Anders till tidning.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN