ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Ekborg bryter tystnaden om Dan Ekborgs familj: ”Haft olika...”

23 nov, 2022 
Anders Ekborg och Dans Ekborg
Det var nyligen som Anders Ekborg kunde avslöja för Hänt att han inte träffat sin bror Dan Ekborg på länge.
Nu kommer han med ett nytt avslöjande – nämligen om Dans familjsituation.
Annons
Anders Ekborg om relationen till Dan EkborgBrand logo
Anders Ekborg om relationen till Dan Ekborg

Bröderna Anders Ekborg och Dan Ekborg är välkända skådespelare. I en av julens favoritfilmer Tomten är far till alla barn, spelar syskonen mot varandra tillsammans med andra ikoniska skådespelare så som Peter Haber, Nina Gunke och Leif Andrée.

Nyligen kunde Anders Ekborg avslöja för Hänt att han inte har träffat sin bror på länge och att de inte pratar med varandra speciellt ofta. I intervjun avslöjade han även något om Dans familjesituation. Läs mer här!

Anders Ekborg om relationen med kärleken Lisa Lind

Karriären går som på räls för Anders Ekborg och i år är han aktuell med julkonserten En stilla natt tillsammans med Gunilla Backman. Men familjelivet går minst lika bra. 2019 förlovade han sig med sin stora kärlek Lisa Lind, 50.

– Det känns jättebra att vara förlovad, det räcker. Vi har det så bra tillsammans och det är inga bråk. Lisa gör mig väldigt lycklig, sa Anders då till Aftonbladet om förlovningen.

Annons

Anders Ekborg var tidigare gift med skådespelerskan Lia Boysen som han träffade 1991. Ett äktenskap som tog slut 2012 efter 15 år som man och hustru. Tillsammans fick de två barn, Channa Ekborg och Dina Ekborg.

– Det ska hela tiden vara så sorgligt att något som varat länge tar slut, att man ser det som ett misslyckande. Jag tycker att man kan känna att man lyckats med något, att man ändå var tillsammans i 21 år och fått två barn och så. Allt har sin tid, har Lia Boysen sagt till Aftonbladet.

Anders Ekborgs ärliga ord om Dan Ekborgs familj

Men hur ser det ut med familjelivet för brodern Dan Ekborg? Tidigare har Anders berättat för Hänt hur relationen är mellan bröderna och hur ofta de pratar med varandra.

Annons

– Vi har inte setts på länge kan jag säga, men jag hoppas han mår bra. Vi kanske ses till jul, man vet aldrig, sa han.

Anders delade också med sig av Dans familjesituation, att han inte har firat jul med Dan och hans familj på flera år, dels på grund av familjen.

– Nej det var länge sedan. Han har ju haft olika familjer så det var ett tag sen. Men det är på tiden att vi gör det, berättade Anders och skrattade.

Dan har under åren varit gift fyra gånger och har fyra barn, i slutet på förra året meddelade Dan och hans 35 år yngre fru Emma Ekborg, 31, att de skiljer sig efter fem år som gifta.

FOTO: TT

Annons