Dan Ekborgs tvillingar Isac och Linnéa har vuxit upp – så lever de idag

Dan Ekborg

TT
Dan Ekborg är pappa till tvillingarna Linnéa och Isac.
Så här lever de idag!
Dan Ekborg och Emma Ekborg skiljer sig – men är fortfarande ett par
Slå på ljud

Skådespelaren Dan Ekborg, 64, är ett välkänt ansikte för det svenska folket. Precis som sin bror Anders Ekborg, 60, har han många klassiska roller i bagaget. Dan är bland annat känd för rollerna i Tomten är far till alla barnen och En enkel till Antibes.

Men även om han är ett välkänt ansikte utåt så har Dan alltid varit mån om att hålla privatlivet privat. Idag är han gift med den yngre kärleken Emma Ekborg, 29. Paret träffades genom Facebook, där de båda var med i en grupp för gamla bilar. Dan såg då Emmas kommentar, och fångades sedan av hennes profil. Kärlek uppstod och i maj 2016 blev de äkta makar.

Lämnade in skilsmässoansökan som drogs tillbaka

I september lämnade paret dock in en skilsmässoansökan, detta efter att de flyttat isär. Men när denna väl registrerades av Stockholms tingsrätt valde Emma att skicka ett mejl och dra tillbaka ansökan, som endast ska ha ansökts om på grund av ekonomiska skäl.

Paret är alltså än idag lyckligt gifta och fokuserar nu på att fira sin femårsdag.

Innan Dan Ekborg fann sin Emma hade han varit gift tre gånger med med Die Asplund, (numera Douglas) 1988-1991, Kao Lindström, 1992-1995 och Malin Svensson, (idag Samuelsson), 1996-1999. Att han skulle få säga “ja” ytterligare en gång trodde han inte, tills det att Emma klev in i hans liv.

– Jag har suttit nu i många år och tänkt att nä, det är nog inte meningen. Men när man minst anar det så händer det, det är som en trisslott! Emma är det bästa som hänt mig när det gäller min brist på självkänsla. Ibland har man tur och träffar rätt människa, har Dan tidigare sagt i Hellenius hörna.

Tvillingarna Isac och Linnéa har vuxit upp

Dan är sedan en tidigare relation pappa till tvillingarna Isac och Linnéa. Under årens gång har barnen hållits utanför offentligheten. Faktum är att de aldrig dykt upp på offentliga tillställningar eller premiärer med sin pappa.

Isac och Linnéa har nu vuxit upp och idag är de 19 år gamla. De båda ser ut att vara bosatta i Helsingborg men av Linnéas sociala medier att döma har hon lämna Sverige bakom sig. Där står det nämligen skrivet att Linnéa för tillfället bor i Edinburgh, Skottland. Vad exakt Linnea gör i Skottland är oklart, hon lever nämligen ett liv helt utanför rampljuset. Dan pratar inte heller om sina barn i intervjuer men så här ser Linnéa ut idag.

Isac lever precis som sin syster utanför rampljuset. Hans sociala medier är privata och han har inte heller synts till på offentliga tillställningar.

FOTO: TT

LÄS ÄVEN: Dan Ekborg njuter: Hon är det bästa som hänt mig

pLÄS ÄVEN: 4 saker du inte visste om Emma Ekborg

FRÅN FÖRSTASIDAN