TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Dan Ekborg njuter: Hon är det bästa som hänt mig

23 dec, 2016 
AvLotta Gray
Nu är det slutrumlat för Dan Ekborg. I våras gifte han sig med sin Emma och tackar henne för en nytändning i livet.
Annons

Dan Ekborg, 60, har alltid varit känd som den mer hetlevrade av de två skådespelarbröderna, eldig medan Anders Ekborg, 56, har fört en mer anonym tillvaro.

För en tid sedan tvingades Dan operera sig för artros och har lidit mycket av smärta i knän och axlar. Räddningen blev när han mötte kärleken Emma, 25. Då föll alla bitar på plats. De träffade via en sida för gamla bilar där han såg en kommentar.

– Det var en rolig, smart och intelligent kommentar, berättar han i “Hellenius hörna”.

Skådisen såg hennes bild när han låg nyopererad på sjukhuset och bestämde sig för att svara.

– Du ska köra min Ford Edsel. “Självklart” svarade hon och på den vägen är det.

Tre veckor senare träffades de och att hon är 35 år yngre verkar inte bekomma honom det minsta.

– Jag kände mig som 15 igen, berättar han när han körde upp till Sundsvall för att träffa henne.

Allt har gått mycket fort. I maj gifte de sig och Emma heter numera Ekborg i efternamn. Han har varit gift tre gånger tidigare med Die Asplund, 51, Kao Lindström, 50, och Malin Svensson, 46. Att han skulle få säga “ja” ytterligare en gång trodde han inte.

Annons

– Jag har suttit nu i många år och tänkt att nä, det är nog inte meningen. Men när man minst anar det så händer det, det är som en trisslott! Emma är det bästa som hänt mig när det gäller min brist på självkänsla. Ibland har man tur och träffar rätt människa.

Dock skyller Dan lite av det hela på att han var påverkad av morfinet han fått efter operationen, annars hade han inte vågar skriva men är ändå säker på att det hela är rätt.

– För en gångs skull hade jag kontakt med en människa i tre veckor innan vi ens träffades. Det visade sig att vi är extremt lika som människor. Hon, en gammal själ, jag, en ung.

Dan har fyra barn sedan tidigare relationer. Om han blir pappa på nytt återstår att se.


Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

Annons