Därför känner du igen Amadeus Dahlgren i Hela Sverige bakar 2021

Amadeus Dahlgren i Hela Sverige bakar 2021

Känner du igen Amadeus Dahlgren i Hela Sverige bakar 2021?
Det är inte alls konstigt då har har ett speciellt jobb.
Här kan du läsa mer om Amadeus!

Då är Hela Sverige bakar äntligen tillbaka i rutan! En ny säsong av TV4-programmet drar igång redan den 22 september 2021 och kommer som vanligt vara fullsmockad med roligheter att följa.

Förändringen i Hela Sverige bakar 2021

Men något som däremot kommer skilja sig från tidigare år är att denna säsong kommer med en liten tvist.

I år är det nämligen tioårsjubileum för Hela Sverige bakar! Under säsongen kommer tittarna få se tidigare vinnare av programmet som gästar showen. De ska dela med sig av vad de tror och har erfarenhet krävs för att vinna titeln som Årets hemmabagare år 2021.

Förutom äran att ta hem den eftertraktade titeln så står även ett eget bakbokskontrakt på spel.

Något som däremot är sig likt är domare och programledare. Tillsammans kommer kocken och tv-personligheten Tina Nordström, 48, och skådespelaren och musikern Johan Östling, 47, leda programmet.

Domarna, de är som förra året konditorn, kokboksförfattaren kocken och matstylisten Elisabeth Johansson, 55, och bagaren och konditorn Johan Sörberg, 53.

KÄNDISFAMILJ Därför känner du igen Lana i Idol

Amadeus Dahlgren arbetar som musikalartist – här är rollerna han gjort

En av deltagarna i Hela Sverige bakar 2021 är Amadeus Dahlgren, 25, från Mölnlycke. Känner man som tittare igen honom är det inte alls konstigt. Orsak? Han jobbar nämligen som musikalartist och har medverkat i flera olika uppsättningar. Men nu är det fokus på att baka!

Amadeus har medverkat i uppsättningar som exempelvis Bruksspelet som Victor och Agnes, Klas Klättermus och såklart Paw Patrol Live! där han hade huvudrollen.

Amadeus Dahlgren i Hela Sverige bakar 2021

Amadeus Dahlgren.

FOTO: TV4

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Hela Sverige bakar har säsongspremiär onsdagen den 22 september klockan 20:00 på TV4. Programmet finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Mat-Tinas riktiga namn – det heter hon egentligen

LÄS OCKSÅ: Därför väljer Tina Nordström att hålla familjen privat

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Senaste nytt