LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tina Nordström om olyckan med sonen Albin

22 sep, 2020 
Tina Nordström
Tina Nordström är mamma till två barn – sonen Albin och dottern Elise.
Nu berättar Tina om en händelse som nyligen inträffade med den 14-årige sonen.
– Råkade skalla mig, säger Tina till Amelia.
Annons
Intervju Happy JankellBrand logo
Intervju Happy Jankell

Tina Nordström, 46, även känd som Mat-Tina har sedan 00-talet lagat mat i tv-rutan. Det började med att hon hade sitt egna matlagningsprogram och idag kan vi se henne i flera av TV4:s programsuccéer som Hela Sverige bakar och Sveriges yngsta mästerkock.

Ända sedan start har Tina varit mån om att hålla sitt privatliv utanför rampljuset, men ibland kommer familjen trots detta på tal. Under hela sin karriär har hon haft maken Martin Holmqvist, 46, vid sin sida. Året var 2011 när paret gifte sig i Glumslövs kyrka, utanför Lund. Idag har de varit tillsammans i hela 23 år och i familjen ingår även barnen Albin, 14, och Elise, 11.

Tinas beslut med familjen

Tina har tidigare förklarat sina tankar kring att hålla familjen privat.

– Jag uppfattas som öppen och är väldigt direkt. I princip kan jag säga vad som helst och komma undan med det. Men egentligen är jag noga med mitt privatliv och tar inte hem journalister. Den integriteten har jag alltid haft. Mina ungar finns inte på en enda bild och den enda bilden på min man är från när vi gifte oss, sa hon då till Expressen.

Annons

Flertal gånger har Tina kommenterat att relationen med maken Martin inte alltid varit en dans på rosor. Faktum är att paret gått igenom både bättre och sämre tider ihop. I en ny intervju med Amelia berättar Tina att hon tycker att det är viktigt att man lyssnar på varandra i en relation och att de små sakerna i vardagen är de som betyder något.

– Imorse när jag kom hem var kaffekokaren laddad, koppen framdukad – och en sådan liten sak gör mig glad. Med två barn som nosar på tonåren förändras också livet och utmaningarna, säger Tina till Amelia.

Olyckan med sonen Albin

Att barnen växer upp och blir allt äldre är något som Tina har blandade känslor kring. I samma intervju öppnar hon nu upp om en händelse som nyligen inträffade med sonen Albin.

– Jag njuter mer av kramarna nu, eftersom de blir färre och färre. Så är det ju. Men jag försöker ta vara på den tid jag har tillsammans med dem. Ibland glömmer jag att de är så stora … För ett par veckor sedan hoppade jag på min son för att kittla honom, men han är längre än jag och råkade skalla mig, vilket ledde till en rejäl blåtira … haha!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Olle Sporring/TT

Annons