Tina Nordströms relationskamp med maken Martin

Tina Nordströms relationskamp med maken Martin
Tina Nordström och maken Martin Holmqvist har varit tillsammans i 23 år.
Nu avslöjar Tina att allt inte varit en dans på rosor.
– Visst har vi haft tuffa perioder, säger hon till Hälsoliv.
Annons

Tina Nordström, 46, är Mat-Tina med hela svenska folket. Hon slog igenom med sitt eget matlagningsprogram på 00-talet, och har därefter synts i bland annat TV4-succéer som Hela Sverige bakar och Sveriges yngsta mästerkock.

Annons

Vid sidan av framgångarna har hon haft maken Martin Holmqvist, 46, vid sin sida. 2011 slog bröllopsklockorna för paret då de gifte sig i Glumslövs kyrka, utanför Lund.

Annons

Tina och Martin har varit tillsammans i 23 år. Trots att förhållandet är starkt, innebär det inte att de också haft saker att jobba på. Det berättar hon i en intervju med Hälsoliv.

– Vi är bra på att älska varandra, och det finns något häftigt i att hålla ihop och kämpa för relationen. Visst har vi haft tuffa perioder, men när man kommer igenom dem har man ju uppnått något tillsammans. Och vid det här laget är vi ju en del av varandras livshistoria, säger hon till tidningen.

Tina Nordström och Martin Holmqvist
Tina Nordström och Martin Holmqvist gifte sig 2011.
Annons

Tina Nordström om förändringen med barnen

För att hålla kärleken fortsatt stark har de sina knep.

– Ja du … det är inte så att vi går på dejt särskilt ofta eller åker i väg på romantisk weekend. Men vi har vårt ”happy place” i Vemdalen, ett ställe där hela familjen njuter av att vara. Författaren Maria Borelius pratar om att man ska tanka bilder, stanna upp och riktigt ta in fina stunder, och där tankar vi bilder tillsammans, säger Tina Nordström till Hälsoliv.

I dag har Tina och Martin barnen Albin, 13, och Elsie, 11. Nu när barnen inte längre är små innebär det vissa förändringar för Tina.

Annons

– Det är inte bara lätt att se sina barn bli stora och klara sig själva. Jag vet att det är som det ska vara, att de måste få ta steg och öka på sin frihet. Men kvar står mamman och har inte ändrat sig i riktigt samma takt. Just nu funderar jag ganska mycket på vad jag ska göra av all tid som börjar uppenbara sig. Vad vill jag fylla mitt liv med? Vi har skaffat en hund, en springer spaniel, som fyller en bit i livet, men det här är inte helt färdigbearbetat.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…