LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar-inte Tonys familjelycka – efter återföreningen

13 dec, 2022 
Tony och Christy i Älskar, älskar inte
Tony och Christy från Älskar, älskar inte kämpar på med deras distansförhållande.
Men nu är familjen äntligen återförenade i Sverige.
Tony berättar om den stora glädjen.
Annons
Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”Brand logo
Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”

Älskar älskar inte är inne på sin tredje säsong i ordningen och ett av paren som tittaren fått följa genom alla tre säsonger är Tony och Christy.

Paret träffades när Tony var på semester i Filippinerna och när han var åter i Sverige så berättade Christy att hon var gravid. Sedan de träffades har de haft ett långdistansförhållande och i programmet har tittaren fått följa deras kärleksresa med dottern Melissa.

Nyligen kunde Tony berätta om den stora glädjen – familjen har kommit till Sverige och ska stanna över både jul och nyår och får spendera hela tre månader tillsammans på Tonys hemmaplan.

– Det känns tipptopp, det känns faktiskt skönt. Det var lite som att en bomb släppte från axlarna. De har varit här lite mer än en månad nu, säger Tony till Hänt och fortsätter:

Annons

– Det är lite en omställning med vädret skulle jag säga. Det är lättare för Melissa ju, barn är ju lite mer härdade. Men jo, de trivs bra som jag ser det. Men sedan är det ju vädret då, speciellt med Christy att hon ska komma in i det, säger Tony till Hänt.

Tonys stora lycka – får fira jul och nyår med familjen

Ett turistvisum gäller i 90 dagar och Christy och Melissa kan därmed stanna minst till den tredje januari. Att familjen kan vara samlade under jul och nyår är såklart en stor glädje för Tony.

– Det är lite nytt, det är spännande. En ny resa att få fira med sin egen familj till jul och nyår, säger Tony.

Några direkta planer har de inte över högtiderna – det viktiga är att de får vara tillsammans.

Annons

– Jag är en rätt så spontan människa. Så vi vet inte riktigt om vi ska fira hemma eller åka till föräldrarna och vara där. Men faktiskt inga direkta planer.

Christy och Melissas liv i Sverige – så länge stannar de

Tony jobbar på dagarna men berättar att han försöker jobba en del hemma för att ha nära till familjen som äntligen är hemma på besök. Men Christy och Melissa är duktiga på att hitta på saker själva och verkar redan ha anpassat sig till livet i Sverige.

– De är ute och går till lekplatsen och sånt, jag jobbar ju men jag försöker jobba hemma lite så jag kan vara med familjen. Men de hittar på saker och är på öppna förskolan och sånt.

Hur de ska göra när visumet går ut i början på januari verkar ännu lite oklart.

– Vi får se hur länge de stannar, turistvisum är ju i tre månader så det är till den tredje januari. Så vi har inte bestämt hur vi ska göra, om de ska stanna eller om vi ska förlänga, berättar Tony för Hänt.

FOTO: Discovery+

Annons