Alice Stenlöfs pik mot Philip Wong – hårda orden efter uppbrottet

Alice Stenlöf och Philip Wong spenderade sex år tillsammans.
I en ny intervju med P3 berättar nu Alice om ex-pojkvännens bristande intresse för hennes yrkesval.
– Det var bråk om de här, säger Alice.
Allt om Alice Stenlöf
Slå på ljud

Alice Stenlöf, 24, har haft ett fartfyllt år med både upp – och nedgångar. I våras fick hon den ärofyllda möjligheten att dansa i TV4:s Let's dance tillsammans med proffsdansaren Hugo Gustafsson. Duon tog sig inte hela vägen till final men verkade ändå nöjda med in medverkan.

I samband med programmedverkan avslöjade Alice en stor nyhet för sina hundratusentals följare. Hon och dåvarande pojkvännen Philip Wong hade nämligen bestämt sig för att avsluta sin relation och flytta i sär. Det var i en video på Youtube som Alice bekräftade uppbrottet. Hon förklarade att hon behövde tid för att vara ensam och hitta sig själv – utan Philip vid sin sida.

Förändrade relationen och Alice lycka med Jireel

Alice och Philip hade då varit tillsammans i sex års tid vilket innebar en stor omställning.

Till en början såg exen ut att ha en god relation till varandra men under sommaren berättade Alice för följarna att hon och Philip inte längre kunde ha kontakt. De hade då kommit till en punkt där det inte fungerade.

Idag har Alice istället funnit kärleken i Jireel Lavia Pereira, 20. Efter att duon spenderat sin semester på samma ställe började följarna att spekulera. Det dröjde dock ett bra tag innan Alice bekräftade relationen. Med en bild på sig och Jireel som hon publicerade på Instagram, härom veckan, avslöjade hon tillslut sin nya kärlek.

Sedan dess har Jireel både kommenterat bilder och även gjort debut på Alice Youtube-kanal.

Alice nya ord om Philip Wong

Philip däremot har inte synts funnit någon ny kärlek än. Nyligen visade han dock upp att han tagit ett annat stort beslut för framtiden. Han har nämligen köpt sig en lägenhet och förbereder sig nu för att flytta.

Alice har inte direkt kommenterat huruvida hennes och Philips relation ser ut sedan hon förklarade att de inte längre har kontakt. Men under lördagen medverkade Alice i P3 där hon plötsligt berättade om sina tankar kring ex-pojkvännen.

Under intervjun kommer nämligen Alice yrke på tal och just hur hon får ihop allt fotograferande. Som influencer är det nämligen många bilder om ska tas, något som får henne att komma in på Philip.

-– Mitt ex hade inget intresse för hela den här världen och det var bråk om de här. Han fick inte sucka för då tappade mitt mood, säger Alice.

Hänt har utan framgång sökt Philip Wong för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Så ser Alice Stenlöf och Philip Wongs relation ut idag

FRÅN FÖRSTASIDAN