Jireels första bilder från hemliga kärleksresan med Alice Stenlöf

Jireel-Alice-Stenlöf

I somras var Jireel och Alice Stenlöf på en hemlig kärlekssemester.
Nu delar rapparen bilder från den hemliga resan för första gången.
”En bättre plats”, skriver han.

Jireel bekräftar relationen med Alice Stenlöf efter ryktena
Slå på ljud

Trots att det här året på många sätt inte blivit som vi tänkt oss har det ändå kommit en hel del ljusa nyheter mitt i det mörka. 2020 är nämligen ett år där många av våra svenska kändisar har träffat kärleken på nytt. Bland annat har både Molly Sandén och Danny Saucedo börjat visa upp sina nya partners efter deras väl omskrivna uppbrott, och nu har även Alice Stenlöf och rapparen Jireel Lavia funnit kärleken i varandra. Men även fast det bara är några dagar sedan som det bekräftades utav stjärnorna själva har parets följare vetat om deras kärleksrelation sedan flera månader tillbaka.

Det var i slutet av maj som Alice gick ut med beskedet att hon och den dåvarande pojkvännen Philip Wong skulle gå skilda vägar efter sex år tillsammans. Beskedet kom som en chock för många, och tiden efter uppbrottet var tuff för influensern. I en video på sin Youtube-kanal berättade hon om den stora sorgen.

– Det är nog bland det jobbigaste jag någonsin gått igenom, sa hon då.

Men det dröjde inte länge innan nya romansrykten började att cirkulera. Under sommaren var det nämligen flera följare som noterade att Alice och Jireels bilder på Instagram var från exakt samma ställen, och dessutom var det flera som påstod att de även hade sett duon ihop på den grekiska ön Rhodos. Detta gjorde följarna otroligt nyfikna och snabbt började det spekuleras flitigt i både Alice och Jireels kommentarsfält kring huruvida de dejtar eller inte. Alice har valt att vara väldigt förtegen om relationen med Jireel, trots upprepade frågor från följarna. Men i veckan valde hon äntligen att bryta tystnaden om relationen. I en story på Instagram la hon upp en bild tillsammans med artisten och skrev:

”Han gör mig glad”.

Första bilderna från semestern

Och nu visar det sig att följarna som misstänkte att det nya paret varit på semester tillsammans redan i sommar hade rätt. På Jireels Instagram delar han nu ett bildspel med bilder från deras kärleksresa som verkar bestått utav en hel del mat, bad och vin. Under bilden skriver han:

”En bättre plats.”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Och i kommentarsfältet är det starka reaktioner.

”Men jag är i CHOOOCKtillstånd!!!!”, skriver en följare.

”Alltså Sveriges finaste par”, skriver en annan.

Och även Alice har valt att kommentera rapparens throw back.

“Min”, skriver hon med följt av ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs relation till ex-pojkvännen Philip Wong

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs första ord om relationen med Jireel: ”Han gör mig glad”

FOTO: TT, Instagram 

FRÅN FÖRSTASIDAN