TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Alice Stenlöfs ord om Jireel – under förhållandet med Philip Wong

05 nov, 2020 
Alice Stenlöf, Philip Wong och Jireel
Foto: Instagram/TT
Alice Stenlöf blev tillsammans med Jireel i somras.
Men vad många kanske inte vet är att rapparen har funnits i hennes tankar mycket längre än så.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

I somras avslöjade Alice Stenlöf, 24, att hon funnit kärleken i rapparen Jireel Lavia Pereira, 20. Det hade en längre tid spekulerats kring att influncern och artisten hade hittat varandra men trots att frågorna regnade in så lämnades de obesvarade.

Alice och Jireel hade länge försökt att dölja sin relation men till slut publicerade Alice en bild på sig och nya kärleken. Sedan dess har paret flitigt delat med sig av uppdateringar från sitt gemensamma liv. Jireel har däremot visat sig vara lite ovan vid att visa upp en så pass privatsida som Alice är van att göra i sina sociala medier.

Jireels fans får vanligtvis främst se honom på scenen men tack vare den nya flickvännen får de nu möjlighet att hänga med i hans vardag.

Alice Stenlöf visar upp kärlekslyckan med Jireel

Alice har varit öppen med att hon inte riktigt vet hur mycket hon vill visa upp av relationen på sina sociala medier. I en tidigare video berättade hon om sitt dilemma.

Annons

– Jag har ju pojkvän, det har vi pratat lite om men inte så mycket och jag vet inte heller hur mycket av den delen av mitt liv som ni kommer att få ta del av. Jag har inte bestämt mig riktigt än. Ni får ju träffa honom lite men jag har inte bestämt helt hur personlig jag vill vara med min relation, sa då Alice.

Innan Alice träffade Jireel var hon nybliven singel. Det var i maj som Alice offentliggjorde att hon och dåvarande pojkvännen Philip Wong hade gjort slut. Alice och Philip hade då varit tillsammans i över sex års tid och enligt Alice var det dags för henne att testa att stå på egna ben.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa Alice i samband med att uppbrottet bekräftades.

Jireel var Alice Stenlöfs kändiscrush

Singellivet blev dock kort, istället dök Jireel upp och kärleken tog över. Men faktum är att Jireel inte var helt okänd för Alice innan de började dejta. Redan under hennes tidigare förhållande hade hon nämligen ett gott öga för rapparen. Det var när Alice, Bianca Ingrosso och Lucas Armando Feola diskuterade sina kändisförälskelser i podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B, i mars 2019, som Jireels namn kom på tal.

Annons

– Vi alla måste säga någon kändis i Sverige som är våran crush. Någon vi hade kunnat tänka oss, säger Bianca i avsnittet.

– Jag vill verkligen komma ihåg vem jag crushat på, Ulrik Munther var jag kär i när jag var liten. Men i så fall skulle jag säga typ Jireel eller någon sån, säger Alice.

Annons