TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Margaux Dietz och Jacob Liebermann firar jul ihop – efter uppbrottet

04 nov, 2020 
Jacob Liebermann och Margaux Dietz
Margaux och ex-pojkvännen Jacob Liebermann valde att gå skilda vägar för snart ett år sedan.
Tillsammans har de sonen Arnold som binder de samman och nu planerar de för den närmsta framtiden tillsammans.
– Vi ska fira jul ihop, säger Margaux.
Annons
Margaux Dietz och Jacob LiebermannBrand logo
Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Det var i december 2018 som influencern och tv-profilen Margaux Dietz, 30, friade till den dåvarande pojkvännen Jacob Liebermann, 35. Frieriet ägde rum på deras familjeresa till Maldiverna och självklart var sonen Arnold, 3, med på semestern och bevittnade det hela.

Under våren 2019, bara några månader efter förlovningen, slog paret till med ett stort och påkostat bröllop. Detta pågick i flera dagar och hölls på Hässelby slott utanför Stockholm. De vigdes av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch, 33, men eftersom hon inte är en legitimerad vigselförrättare blev de aldrig gifta ”på riktigt”.

Relationen höll inte längre än sex månader efter bröllopet. I december förra året bestämde sig Margaux och Jacob för att gå skilda vägar, efter att ha kämpat i flera månader med att hålla ihop förhållandet.

Relationen med Emil Ingemarsson

Efter uppbrottet har mycket hänt för Margaux del. Det dröjde inte länge innan hon fann kärleken på nytt i Emil Ingemarsson, 26. De träffades genom den gemensamma vännen Viktor Frisk, 25, och umgicks väldigt mycket under våren och sommaren.

Annons

Men tyvärr blev inte heller den relationen särskilt långvarig och efter sommaren meddelade de att deras kärlekssaga är över.

Jacob och Margaux har haft sonen Arnold varannan eller var tredje dag, men nyligen berättade Margaux att de nu valt att ha honom varannan vecka istället. Då berättade hon att sonen tog beskedet väldigt bra och att hon inte skulle oroa sig för honom.

– Det gör inget, mamma, sa den 3-årige sonen när hon berättade att han ska börja bo varannan vecka istället.

Margaux har nyligen sålt den lägenheten som hon och Arnold bor i och från och med mitten av december har de ingenstans att bo. Margaux får nämligen tillgång till sin nya lägenhet först i februari. Planerna för den tiden som de kommer stå utan bostad är i nuläget lite oklart. Men Youtube-profilen har tidigare sagt att de kanske får bo på hotell, eller åka utomlands under den tiden.

Återföreningen med Jacob i jul

Nu berättar Margaux om de oväntade planerna kring hur hon ska fira jul. I podden Margaux & Theo, som hon har tillsammans med storebrodern Theo Dietz, 35, berättar hon nu om planerna.

Annons

– Jag tror att vi ska försöka fira jul ihop, säger hon varpå Theo frågar:

– Vilka då? Du och jag, eller vad menar du?

Jacob Liebermann och Margaux Dietz
Margaux och Jacob på Michael Bindefeldts utdelning av stipendier.

Men Margaux syftar på att hon ska fira med Jacob och Arnold det här året.

– Nej! Eller ja alltså Jacob och Arnold också, säger Margaux Dietz.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons