Julia Franzén om skönhetsoperationen som gick fel – kunde inte andas

Julia Franzén

Tv-profilen Julia Franzén har tidigare varit öppen med vilka skönhetsoperationer hon har gjort.
Nu berättar hon om ingreppet som gjorde att hon inte kunde andas.
Slå på ljud

Julia Franzén är tjejen som blev känd för svenska folket efter att hon medverkat i realityprogrammet Robinson. Med sitt glada humör och positiva inställning blev hon snabbt en tittarfavorit och har sedan dess ökat rejält i antal följare på sina sociala medier där hon dagligen uppdaterar om sitt liv och sina tankar.

På senaste tiden har hon även blivit uppmärksammad för sin mystiska relation till flickfotografen Bingo Rimér då de har setts spendera en hel del tid med varandra. Romansryktena tog fart efter att tv-profilen spenderade en hel helg hos Bingo för några veckor sedan, och späddes på ytterligare när Bingo tillsammans med sina barn åkte för att hälsa på Julia i Marbella där hon just nu befinner sig.

På Instagram hade hon under gårdagen en frågestund där hennes följare fick ställa vilka frågor de ville, och bland de få frågor som inte handlade om hennes relation till Bingo kom det fram en hel del kuriosa om tv-profilen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Julia Franzéns om det tidigare kroppskomplexet

Att Julia är väldigt lång är det få som har missat, och hon får ofta frågor om sin längd. Men efter att ha fått höra kommentarer om hennes längd i hela sitt liv har hon nu blivit trött på det och därför kommit på ett annat sätt att besvara den ständiga frågan. På Instagram delar hon med sig av tipset till sina långa följare.

Martin Melins ärliga ord om kampen med dottern Fanny

”En påminnelse till alla vackra, långa tjejer där ute. Nästa gång en kille kommenterar din längd på ett negativt sätt, tänk på att det är för att han känner sig liten och obekväm. Mindervärdeskomplex. Varje gång någon kille i Sverige säger ”fan vad lång du är!” så svarar jag ”FAN VAD KORT DU ÄR!”. Klappa honom gärna på huvudet också eller använd hans huvud som drinkbord.”

Men Julia har inte alltid varit bekväm i sin längd. I samma inlägg avslöjar hon hur hon kände tidigare i livet.

”Jag är 182 stolta centimeter. Men jag har inte alltid varit stolt. När jag var tonåring mailade jag till och med en klinik för att fråga om man kunde LÄNGDOPERERA sig. Jag hatade min längd över allt annat”, skriver hon.

Julia Franzén om skönhetsoperationen som gick fel

Julia är en väldigt öppen person och har många gånger tidigare varit öppen med att hon gjort en hel del skönhetsingrepp. Under hennes frågestund svarar hon återigen på vilka ingrepp hon har gjort, men i samma veva avslöjar hon också att en operation gick så fel att hon inte kunde andas.

”Bröst en gång och näsa tre gånger (andra gången för att jag inte var nöjd och tredje gången för att jag inte kunde andas..)”, skriver hon på frågan om vilka operationer hon har gjort.

LÄS OCKSÅ: Julia Franzéns middag med Bingo Rimér och hans söner

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs nya kyssbild med Julia Franzén får följarna att jubla

SENASTE NYTT!