TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Alice Stenlöf om sanningen bakom tystnaden kring Jireel

22 okt, 2020 
Alice Stenlöf och Jireel
Alice Stenlöf har bestämt sig för att resa iväg under en längre tid – detta efter tystnaden om nya relationen med Jireel.
Annons
Allt om Alice StenlöfBrand logo
Allt om Alice Stenlöf

Alice Stenlöf, 24, gick i våras ut ur ett sex års långt förhållande med dåvarande kärleken Philip Wong. Uppbrottet såg i sig inte ut att vara en dramatisk historia utan Alice och Philip satt kramandes och pratade om livet enda till sekunden då Philip klev ut genom dörrarna för att lämna den tidigare gemensamma lägenheten.

Alice hälsokamp efter relationsavslöjandet med Jireel

Men Alice hann inte vara singel allt för länge innan rapparen Jireel Lavia Pereira, 20, klev in i hennes liv och tog henne med storm. Det nuvarande paret höll till en början sin kärlek hemlig men efter spekulationer avslöjade Alice tillslut att Jireel är hennes nya pojkvän och att hon är väldigt kär.

Trots den nya relationen har Alice mående inte varit på topp senaste tiden.

– Jag har haft ett sådant tryck över mitt bröst sedan jag vaknade. Jag känner mig inte alls som mig själv, sa Alice nyligen i en video på Youtube.

Efter att följarna nu observerat och kommenterat att Alice inte längre är lika personlig utan varit väldigt tyst av sig ger Alice nu svar på tal.

Annons

– Vad vet ni inte om mitt liv? Ganska mycket. Det känns som att jag inte har varit lika personlig med er på länge. Vilket nog stämmer för ni är många som skriver till mig att ni känner att ni har glidit ifrån mig, säger hon i en ny video och fortsätter:

– Det har varit mycket i mitt liv, jag vet nästan inte vart jag ska börja för att loopa in er i mina tankar och mina känslor som är en berg-och dalbana.

Alice Stenlöf
Alice Stenlöf är idag tillsammans med rapparen Jireel.

Sanningen om tystnaden kring nya förhållandet

Alice förklarar även att hon är splittrad gällande hur hon ska prata om sitt förhållande på sociala medier.

– Jag har ju pojkvän, det har vi pratat lite om men inte så mycket och jag vet inte heller hur mycket av den delen av mitt liv som ni kommer att få ta del av. Jag har inte bestämt mig riktigt än. Ni får ju träffa honom lite men jag har inte bestämt helt hur personlig jag vill vara med min relation, säger Alice och fortsätter:

Annons

– Med min förra relation var jag väldigt personlig och jag gillar ju att ha den relationen till er. Men det kan också slå tillbaka till dem som inte vill mitt bästa. Och då kan man ångra att man bjuder in och delar med sig av sina känslor och tankar. Det är surt ibland när vissa utnyttjar det och bara ångrar att man någonsin delat med sig av någonting. Det är väl baksidan av det jag gör, så jag får se hur jag gör.

I samma video avslöjar Alice att hon bestämt sig för att lämna Sverige under en längre tid och resa iväg. Hon ska nämligen till Costa Rica i början av nästa år och planerar att vara borta en längre tid.

– Jag ser väldigt mycket fram emot det för jag tänker vara borta i minst två månader.

Annons