LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alice Stenlöfs flirtiga kommentar till Benjamin Ingrossos nya bild

12 jul, 2021 
Alice Stenlöf och Benjamin Ingrosso
Alice Stenlöf har varit kompis med Bianca Ingrosso i många år.
Hennes relation till vännens lillebror Benjamin Ingrosso har dock varit lite mer okänd.
Nu väljer Alice att ge artisten en rejäl komplimang – framför alla.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

I november 2017 startade Bianca Ingrosso, 26, och Alice Stenlöf, 25, podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B tillsammans. Podden blev snabbt en stor succé och för två år sedan lyckades de fylla hela Globen med sin showcast.

Att planera inför det stora evenemanget tog lång tid och blev en väldigt stressig period för duon, som strax efter showcasten valde att ta en paus från podden.

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir, förklarade Bianca då.

Därför la Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso ner sin podcast

Då lät det alltså som att Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B skulle komma med fler avsnitt efter uppehållet, men istället valde Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf att helt lägga ner podcasten i augusti 2019.

I det allra sista avsnittet hintade duon om att det gemensamma projektet blivit slitsamt för relationen och att de därför tvingades fatta ett beslut.

Annons

– Vi känner bara att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden, sa Bianca Ingrosso då.

Alice och Biancas relation idag

Trots att Alice och Bianca la ner sin podcast för vänskapens skull, verkade det som att de gled längre ifrån varandra därefter. Duon slutade synas i varandras sociala medier-kanaler och snart började fansen undra om de slutat umgås med varandra helt.

Alice och Bianca talar dock alltid gott om varandra när följarna ställer frågor om deras relation. För ett år sedan förklarade Alice Stenlöf att de fortfarande försöker hitta tillbaka till den vänskap de hade innan de blandade in jobb i ekvationen.

– Vi har extremt mycket kärlek som alltid kommer att finnas där. Men det är precis som alla relationer, man håller på att formas hela tiden, sa Alice i en vlogg då.

Idag umgås Alice och Bianca allt mer ofta, till fansens stora glädje.

Annons

Flirtiga kommentaren till Benjamin

Eftersom duon har känt varandra i många år har de såklart även lärt känna varandras familjer. Bianca Ingrosso umgås en hel del med sin lillebror Benjamin Ingrosso, 23, vilket har lett till att även Alice och Benjamin blivit vänner.

Alice och Benjamin verkar dock inte umgås speciellt mycket på tu man hand och syns sällan i varandras kommentarsfält på Instagram. Men det har det blivit ändring på nu.

I veckan la Benjamin Ingrosso upp en bild på sig själv på Instagram och en av de som har lämnat en kommentar är just Alice Stenlöf.

”Din bästa bild hittills”, skriver Alice, varpå Benjamin svarar:

”Oj kompliMANG”.

FOTO: Youtube, TV4

Annons