TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Romansryktet mellan Alice Stenlöf och Hov1-Ludwig Kronstrand

08 jan, 2022 
ALICE STENLÖF, LUDWIG KRONSTRAND
Alice Stenlöf och Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand befinner sig båda två i Costa Rica och nu har följarna gjort en spaning angående dem två.
Det är nämligen många som tror att det är en romans på gång – här är anledningen bakom spekulationerna!
Annons
Alice Stenlöfs besked om kärlekslivetBrand logo
Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet

Alice Stenlöf, 25, har tagit sitt pick och pack och flyttat till Costa Rica där hon lever ett liv fyllt av surfing, vloggande, god mat och härliga vänner.

Det var i september som Alice berättade att hon skulle flytta till Costa Rica i fyra månader. Anledningen var bland annat för att filma snyggt material till hennes sociala medier.

–Vi ska åka till Costa Rica och bo där några månader tillsammans och skapa massa grymt content och jag behöver en andra halva som kan hjälpa mig med det. Helst en tjej, en kreativ tjej som är taggad på att skapa magi med mig, berättade hon i sin vlogg då.

Därför ville Alice flytta till Costa Rica

Nu är Alice på plats i Costa Rica sedan ett tag tillbaka och av hennes sociala medier att döma verkar hon ha det väldigt härligt. Dessutom har hon vännen Linnea Widmark, 24, på plats. Linnea flyttade till Costa Rica efter att hon och Benjamin Ingrosso, 24, gjorde slut. Till en början var Benjamin väldigt ledsen över hennes flytt och han skrev till och med låten Costa Rica, där han sjunger om att han vill att hon kommer hem igen.

Annons

Alice har tidigare berättat om drömmen med att flytta till just Costa Rica.

– Jag har haft som dröm enda sedan jag surfade för första gången att bo helst i Costa Rica i några månader under vinterhalvåret, där jag bara kan bli riktigt grym på att surfa. Och nu har jag bokat min resa. Jag åker om två månader och jag ska vara borta i fyra månader ungefär. Och jag längtar sönder, men det är mycket jag behöver förbereda, sa hon då i en vlogg.

Därför tror följarna att Alice Stenlöf har en fling med i Hov1-Ludde

Alice har tidigare varit tillsammans med artisten Jireel Lavia Pereira, 21. Men under våren 2021 kunde en hjärtkrossad Alice berätta att han lämnat henne. I somras sågs de dock tillsammans igen och återföreningen var ett faktum.

När Hänt träffade Alice på röda mattan till James Bond No time to die berättade hon att hon och Jireel träffats igen men att hon kommer vara öppen för kärleken även när hon är i Costa Rica.

Annons

I Alices senaste vlogg på Youtube får tittarna se att Alice umgås med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, 24, och nu har följarna gjort en viss upptäckt. De tycker nämligen att Alice ser generad och kär ut när hon pratar med Ludwig.

”Alice blir lite generad när Ludde är med….OMG HON ÄR SÅ KÄÄÄÄÄR. JAG DÖÖÖÖR”, skriver en person.

”Fatta om dom skulle bli föräldrar ...”, skriver en annan.

”Du ser så avslappnad och glad ut”, skriver en tredje.

ALICE STENLÖF, LUDWIG KRONSTRAND
Ludde pratar medans Alice fixar salladen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, JERREVÅNG STEFAN/Aftonbladet/TT

Annons