Nellie Berntssons ovanliga namnval till bebisen

nellie berntsson

Tidigare i veckan blev tv-profilen Nellie Berntsson mamma till en liten son efter en lång och dramatisk förlossning. Nu avslöjar hon vad den nyfödda bebisen ska heta – och det visar sig vara ett ganska ovanligt namn!
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexliv
Slå på ljud

Nellie Berntsson, 20, är hoppryttare och bloggare. Nellie gjorde sig känd för svenska folket när hon medverkade i Det stora hoppet på TV3. I och med tv-serien ledde det till tv-sändningar från Falsterbo och för några år sedan började hon med sin egen tv-serie Jag är Nellie på Youtube. Redan i ung ålder slog hon igenom när hon deltog i SVT:s populära serie Ponnyakuten.

Sedan ett par år tillbaka har hon varit tillsammans med Olav Aklestad som hon driver ett eget företag med. Nu har paret fått sitt första gemensamma barn och glädjen är total!

”Vi klarade det älskling”, skrev Nellie och taggade pojkvännen Olav samtidigt som hon la upp bilden på sig själv med bebisen i sin famn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nellie Berntssons förlossning blev en mardröm

Förlossningen blev dock inte alls som Nellie tänkt sig. När vattnet hade gått och paret kom in till sjukhuset fick Nellie ett förfärligt besked. Hon blir tvungen att föda utan sin pojkvän. Detta då både han och hon testade positivt för covid-19 när de kom in.

Nellie berättade då om den kaosartade förlossningen.

”Förlossningen börjar med en mardröm. Både jag och Olav testade positivt för covid-19. Inga symptom någon av oss. Helt förkrossad. Olav får inte vara med när jag föder. Jag får nu bara vara stark och hålla samman. Men det är en fucking mardröm”, skrev hon på Instagram.

Nellie behövde lyckligtvis inte vara helt själv på förlossningen, hennes mamma kunde som tur var rycka in med kort varsel och vara på plats. Dessutom slutade det med kejsarsnitt efter flera timmars vaginal förlossning.

Nellie Berntsson avslöjar ovanliga namnvalet

Men nu är Nellie hemma från sjukhuset och återförenad med sin käre Olav. Det är många som undrat vad den lilla bebisen egentligen ska heta och nu berättar Nellie:

”Valentin Berntsson Aklestad”, skriver hon på Instagram och visar upp den nyfödde lilla sonen.

I kommentarsfältet kryllar det nu av kärleksfulla kommentarer och det är många som vill hälsa grattis till Nellie och den nya familjemedlemmen.

”Ljuvligt söt liten kille och fantastiskt fint namn. Grattis igen”, skriver en person.

”Fint namn på en fin kille”, skriver en annan.

”Grattis! Fint och ganska ovanligt namn Valentin. Form av latinska Valentinus, från ’valens’ som betyder stark/frisk.”, skriver en kunnig person.

LÄS OCKSÅ: Tareqs okända relation till Carola avslöjad: ”Jag var 15”

LÄS OCKSÅ: Pärs sjukdomsbesked – stoppas från att leda TV4-programmet

FOTO: Eero Hannukainen/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN