LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Skarsgårds tunga bakslag – efter nya bilderna med Tuva Novotny

17 nov, 2022 
Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny fångades nyligen tillsammans på bild – med en nyfödd bebis.
Nu kommer dock ett tungt bakslag för skådespelaren.
En av hans hyllade serier ser ut att slopas.
Annons
Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

Det har under en längre tid spekulerats vilt kring en eventuell romans mellan Alexander Skarsgård, 46, och Tuva Novotny, 42.

Alexander eller Tuva har varken bekräftat eller dementerat romansen men i Sanna Lundell och Ann Söderlunds podcast hävdar de att de är ett par men att relationen är hemlig.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann Söderlund då.

Men spekulationerna slutar inte vid romansen – Tuva dök nämligen upp på ELLE-galan i våras och visade upp sin gravidmage. Hon uttalade sig däremot inte om vem pappan till barnet skulle vara.

Annons

Nu har den brittiska sajten Daily mail publicerat bilder på Tuva, Alexander och ett barn. Skådespelarna har ännu inte bekräftat vem bebisen på bilderna är.

Därför stoppas den omtalade inspelningen

Men privatlivet är långt ifrån det enda som pågår i skådespelarnas liv – båda jobbar för fullt. Tidigare i år hade Alexander huvudrollen i Hollywoodrullen The Northman, och nyligen kom uppgifter om att han kommer både medverka och regissera den psykologiska thrillern The Pack. Nu kommer dock ett bakslag för Alexander.

Den svenska skådespelaren gjorde tidigare succé när han medverkade i den kritikerhyllade serien Big Little Lies. Skarsgård belönades också med en Emmy för sin insats. Alexanders karaktär dog visserligen i den första säsongen, men svensken dök ändå upp i tillbakablickar i den andra säsongen. Det har länge ryktats om en tredje säsong och det har inte varit helt avskrivet att Alexanders karaktär dyker upp igen.

Nu verkar dock säsongen slopas.

Annons

Med anledning av att regissören Jean-Marc Vallée för ett år sedan plötligt gick bort så har skådespelaren och kollegan Zoë Kravitz svårt att tro att en tredje säsong nu kommer att få se dagsljuset.

– Jag tror inte att det blir något mer. Vi pratade mycket om att göra en säsong 3, men tyvärr gick Jean-Marc Vallée, vår otroliga regissör, bort förra året. Jag kan bara inte tänka mig att fortsätta utan honom. Han var verkligen visionären bakom den här tv-serien. Så, tyvärr är den slut, förklarar hon i en video på tiktok.

Vi kan alltså inte räkna med att få se Alexander i ytterligare en säsong av Big Little Lies.

Regissören död – endast 58 år gammal

Filmskaparen Jean-Marc Vallée vann två stycken Primetime Emmy Awards för skapandet av serien Big Little Lies.

Men redan vid 58 års ålder avled han plötslig i sin stuga i Quebec. Efter dödsfallet har det bekräftats att det var någon form av hjärtarytmi som var anledningen bakom hans plötsliga död.

FOTO: TT

Annons