Agneta Sjödin fick sitt hjärta krossat – berättar om sorgen

Agneta Sjödin

Agneta Sjödin har startat podcasten Så in i själen där hon tillsammans med gäster pratar om allt mellan himmel och jord. Nu berättar hon om den svåra tiden hon gick igenom när hon fick sitt hjärta krossat.
– Ville dö, säger hon.

Agneta Sjödin är en av Sveriges kändaste programledare och har varit i rampljuset i många år. Under förra året startade hon en podcast som heter Så in i själen där hon träffar andra svenska profiler och pratar om allt mellan himmel och jord.

I senaste avsnittet av podden pratar hon med Viktor Frisk, och det är när de kommer in på sorg som Agneta delar med sig av den tuffa tiden hon gick igenom när hon fick sitt hjärta krossat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Agneta Sjödin om kärlekslivet: ”Är sårbar”

Agneta har haft flera relationer genom åren. I slutet av 90-talet var hon bland annat förlovad med artisten Niklas Strömstedt som hon dessutom har dottern Maja Strömstedt med. Därefter var hon förlovad med William Moberg Faulds och har också varit gift med ungdomskärleken Per Alkebäck som hon skilde sig ifrån 2009. Men idag lever hon själv sedan flera år tillbaka. I podcasten Sårbar och superstark berättar hon om insikter hon har fått efter sina tidigare relationer.

OJ! Lottas pik till doktor Mikael – framför Malin Watson

– Någonting händer med mig i relationer som jag inte har när jag är själv. För jag har en sådan bra relation med mig själv och jag trivs bra i mitt eget sällskap. Så hamnar jag i en relation och då öppnas en annan dörr som är stängd alltid annars, säger hon och fortsätter:

– I relationer är jag sårbar för där kan jag också bli övergiven och lämnad.

Agneta Sjödin fick sitt hjärta krossat – berättar om smärtan

Men kärleken kan orsaka både lycka och smärta, och i podden minns hon tillbaka till när hon var 15 år och fick sitt hjärta krossat av en kille hon var väldigt kär i då.

– Livet består ju av toppar och dalar. Min första krasch, som jag minns tydligt, var ju när första kärleken gjorde slut. Jag var 15 år och ville ju bara dö, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag låg ju där på stranden liksom utanför där pappa hade stuga och jag ville bara gå och dränka mig i havet. Så de här topparna och dalarna finns ju hela livet.

Och det får Viktor att även han minnas tillbaka på sin första hjärtekross.

– Jag kommer ihåg när jag var på hockeyläger och så gjorde min tjej slut med mig när jag var där. Jag hade ingen chans att påverka det och alltså de där slagen i magen när man var liten. Det blev så extremt stort och man blev så extremt ledsen, säger han.

LÄS OCKSÅ: Anna Brolins nya video på 3-årige sonen Lionel väcker stor ilska

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens bröllopsbesked med Christian Bauer

SENASTE NYTT!